Τώρα όπου να 'ναι θα με βγάλεις τρελό για δέσιμο και θα μου φέρεις τον ζουρλομανδύα. Γιατί ενώ εδώ κι εδώ σου λέω για τα καλά της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου για τα ζευγάρια, ξαφνικά σου αλλάζω τροπάριο. Καλά τα λες. Τρελός με τη βούλα. Αλλά προσπαθώ να σου δείξω την θετκή πλευρά σε κάθε κατάσταση. Δεν χρειάζεται να τρελαίνεσαι και να ετοιμάζεις τριλογία δακρύων στις 14 Φλεβάρη επειδή τη μοναξιά φοβάσαι χωρίς εκείνη δεν κοιμάσαι. Υπάρχει και το τραγούδι που λέει Περνώ και μόνη μου καλά. Αυτό να ακούσεις. Ή ακόμα καλύτερα πάρε και τις φίλες σου μαζί για να κλαίτε τουγκέδα. Ορίστε 7 λόγοι που μπορείς να χαρείς για τον Βαλεντίνο.

1.Θα διοργανώσεις girls night με τις άλλες καλαμιές στον κάμπο φίλες σου και θα έχετε έναν μαραθώνιο με ρομαντικές ταινίες, χαλάουα, κλάμα για τον Αντώνη (random name), μπάσταρδε πονάνε οι λέξεις και τελετή βουντού που θα καταριέστε τους πρώην. Το παρατράβηξα; Σχωράτε με.

2. Γιατί θα ξεφύγεις από αυτή την γιγάντια μάζα αγάπης και τις ιπτάμενες καρδούλες που θα δημιουργήσουν κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη.

3. Δεν θα χρειαστεί να βγεις για ψώνια. Ούτε σέξι εσώρουχα, ούτε ταλαιπωρία για το δώρο που θα του πάρεις, ούτε τίποτα από όλα αυτά.

4. Είναι μια καλή μέρα να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου. Θα βγεις με φιλικά ζευγάρια και όλο και κάποιον ελεύθερο θα έχουν να σου γνωρίσουν. Αν πάλι δεν έχουν, σίγουρα κάποιος ωραίος θα βρεθεί εκείνη τη μέρα στον δρόμο σου. Ξέρεις πόσα παλικάρια σαν τα κρύα τα νερά αναζητούν μια νορμάλ κοπέλα; Ας ελπίσουμε ότι αυτή θα είσαι εσύ.

5. Πάρε δώρα για τον εαυτό σου. Ρίξε το στην τρελίτσα και αντάλλαξε δώρα με εσένα. Στα δώρα μπορείς να βάλεις και έναν δονητή για άμεση χρήση αν θες. Πώς το λέει το άσμα; Περνάς και μόνη σου καλά.

6. Μπορείς άνετα να τρολάρεις ερωτευμένα ζευγαράκια. Εκεί που θα φιλιούνται στο φανάρι θα πας δίπλα και θα τρως ένα χοτ-ντογκ τίγκα στην σάλτσα και θα κάνεις τον χαρακτηριστικό θόρυβο. Πλάκα πλάκα καλή ιδέα είναι αυτή. Ας φάω ένα χοτ-ντογκ.

7. Ρίξε ένα πάρτι. Έκανα τρομερά πιστή μετάφραση. Κάνε ένα πάρτι και έχε ως theme play το Secret Santa. Μοιράζεις χαρτάκια που γράφουν ένα όνομα. Ο κάτοχος θα πρέπει να βρει αυτό το όνομα και να ψήσει κατάσταση. Παίξε τσατσιλίκι και δώσε το χαρτί με το δικό σου όνομα στον ωραίο της βραδιάς.