Απόφοιτη τουριστικών, δημοσιογραφίας, αισθητικής, νομικής, πολιτικών επιστημών, διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών και ζητάς πρακτική; Ε πες το κι έγινε!

 

Ελλάδα

-Το ξενοδοχείο Αστάρτη Σουίτες στη Σαντορίνη ψάχνει για σπουδαστές για πρακτική άσκηση.
Απαραίτητα Προσόντα:
-Να φοιτούν σε αντίστοιχη Τουριστική σχολή
-Άριστη γνώση Αγγλικών
-Ευχάριστος Χαρακτήρας
-Ομαδικό Πνεύμα
-Προσανατολισμένος/η στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη
Το ξενοδοχείο προσφέρει:
-Άριστες συνθήκες εργασίας
-Διαμονή και ημιδιατροφή
-Iκανοποιητικό πακέτο αποδοχών ανάλογο προσόντων και δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης
Αποστολή βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία. Πληροφορίες στο www.astartesuites.gr/en.

-Στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, βρίσκεται το ξενοδοχείο APOLLONION RESORT & SPA, 5*. Για την επερχόμενη τουριστική περίοδο του 2015 και για το χρονικό διάστημα από τέλος Απριλίου μέχρι αρχές Οκτωβρίου, ζητείται υπάλληλος Spa /αισθητικός με αντίστοιχη προυπηρεσία για πρακτική άσκηση. Πληροφορίες στο http://apollonion-hotel.gr/el.


-Tο ξενοδοχείο Πεντελικόν που βρίσκεται στην Κηφισιά επιθυμεί να προσλάβει θεραπευτές / αισθητικούς  για μόνιμη απασχόληση ή πρακτική άσκηση στο Pentelikon all day Wellness Spa. Απαραίτητα Προσόντα:
-Πτυχίο αντίστοιχης ειδικότητας
-Επιθυμητή  προϋπηρεσία σε αντίστοιχο Spa Ξενοδοχείων 5*, City spa ή πολυδύναμο κέντρο ομορφιάς, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό
-Γνώση πολιτικών και διαδικασιών σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας
-Άριστη γνώση Αγγλικών
-Άριστη γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Πληροφορίες στο www.pentelikon.gr.


Εξωτερικό

- Ο οργανισμός «Federation of Active Associations in Belgium» (FEDACTIO) αναζητά άτομα για πρακτική άσκηση στο τμήμα της επικοινωνίας και των Online Media. Η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες για τουλάχιστον τρεις μήνες. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν αντίστοιχο πτυχίο, άριστη γνώση αγγλικών, αναλυτικές και οργανωτικές ικανότητες και πάθος για τα social media. Βιογραφικά στο communications@fedactio.be  μέχρι 21 Φεβρουαρίου.

-Τα Ηνωμένα Έθνη με έδρα τη Χάγη αναζητά απόφοιτους νομικής για πρακτική άσκηση στην Ολλανδία. Απαραίτητη θεωρείται η γνώση αγγλικών και γαλλικών. Η διαδικασία αναζήτησης υποψηφίων θα διαρκέσει όλο το 2015. Πληροφορίες στο www.icty.org.

- Η Politheor αναζητά άτομα για πρακτική άσκηση online, δηλαδή να δουλεύουν αποκλειστικά από το σπίτι τους! Η απασχόληση είναι για πέντε μήνες και ζητούνται φοιτητές και απόφοιτοι πολιτικών επιστημών, δημόσιας πολιτικής, διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών και δημοσιογραφίας, με άριστες γνώσεις αγγλικών. Βιογραφικά στο internship@politheor.net μέχρι 2 Φλεβάρη.