Πρέπει να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι δεν βρίσκουν όλα τα ρούχα που θέλουν, την πίεση από το κοινωνικό περιβάλλον, τα στερεότυπα των media και ό,τι συνεπάγονται όλα τα παραπάνω. Οι γεματούλες  κοπέλες ζουν μέσα στην αμφισβήτηση και το άγχος. Πίστεψέ  μας ,όμως, αυτό είναι το απόλυτο λάθος!

Ηρθε η ώρα μαζί με τα extra κιλά να νιώσεις και extra αυτοπεποίθηση. Πώς;

 

1. Μην ακούτε τους κακεντρεχείς

They can talk to the hand, girl.

 

2. Ποτέ μη μισήσεις το σώμα σου

Οκ, άκουσε με: Οι φράσεις «αγάπα το σώμα σου» και «κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός» ναι μεν έχουν μια βάση, αλλά σίγουρα δε μπορούν να σε παρηγορήσουν ούτε να σε κάνουν να λατρέψεις το κορμί σου. Αυτό, γίνεται μετά από εσωτερική διεργασία και πολύ κουβέντα με τον εαυτό μας. Το να φτάσεις πιο κοντά όμως στο να το συμπαθήσεις δεν είναι ακατόρθωτο. Τσέκαρε blogs για oversized girls και πάρε ιδέες για είσαι πάντα περιποιημένη και όμορφη.

 

3. Μην ακολουθείς αυστηρά τους κανόνες της μόδας

«Εάν είσαι παχουλή, δεν πρέπει να φοράς κοντό φόρεμα», «εάν έχεις έξτρα βάρος, το κολλητό παντελόνι δε θα σου πηγαίνει» και πολλοί άλλοι κανόνες που έγιναν τελικά για να σπάσουν. Εάν βάλεις ένα outfit που δεν είναι -κατά τους ειδικούς της μόδας- για εσένα, αλλά εσύ δείχνεις μια κούκλα, τότε τι το συζητάμε;

 

4. Μην ακούς αυτούς που το παίζουν γιατροί

Κανένας δεν ξέρει πραγματικά την καθημερινότητά σου. Πολλές είναι οι παχουλές κοπέλες που γυμνάζονται καθημερινά, δεν καπνίζουν, και τρώνε υγιεινά φαγητά, ενώ αντίθετα υπάρχουν και οι αδύνατες που δεν κάνουν τίποτα από τα παραπάνω. Και σε τελική ανάλυση, το τι τρως είναι δική σου υπόθεση.

 

5. Μην νιώσεις ότι πρέπει να κρύψεις το σώμα σου σε φαρδιά ρούχα

Γυναίκες με όλους τους σωματότυπους έχουν όλες τις ανασφάλειές τους. Κι εσύ, το ίδιο υποθέτω και λογικό. Παρόλα αυτά, τα στενά ρούχα δε σημαίνει ότι τα φοράνε μόνο οι αδύνατες. Ίσα ίσα! Οι κοπέλες με καμπύλες -ακόμα κι αν αυτές είναι αρκετά... μεγάλες- δείχνουν πολύ πιο σέξυ σε ένα στενό ρούχο.

 

6. Μην απογοητεύεσαι με την έλλειψη νούμερων στα μαγαζιά

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η παραγωγή στις περισσότερες αλυσίδες καταστημάτων απευθύνεται σε κοπέλες που απλά... είναι κρεμάστρες. Μην σε παίρνει από κάτω! Υπάρχουν μαγαζιά  κι ευτυχώς κι αρκετά πλέον e-shops για όλα τα στυλ κοριτσιών, αρκεί να το ψάξεις λίγο παραπάνω.

 

7. Μην σταματάς να βγάζεις φωτογραφίες με ωραία ρούχα

Πόσο ωραία είναι μια εικόνα με φοβερά outfits από μια κοπέλα που είναι ανθρώπινη, ρεαλιστική, καθημερινή. Μη σταματάς ποτέ να το κάνεις! Δίνεις έμπνευση σε πολλές άλλες κοπέλες που φοβούνται να βγουν μια φωτογραφία!