Στο μυαλό όλων μας η τριχοφυία στο πρόσωπο και η υπερβολική τριχοφυία στο σώμα είναι χαρακτηριστικά 100% αντρικά.Όσο όμως και αν οι γυναίκες δεν θέλουν να το παραδεχτούν και οι άντρες να το φανταστούν, κάθε κοπέλα μπορεί να καταλήξει να μοιάζει με αρκουδίτσα αν δεν έχει στενή σχέση με το ξυράφι της. Επιπλέον, κάθε κοπέλα κάποια τρομακτική στιγμή ανακαλύπτει τριχοφυία σε σημείο που δεν το περίμενε. Γι'αυτό, μην νομίζεις ότι θα γίνεις φρικιό τύπου "η γυναίκα με τα μούσια" αν δεις μια τρίχα στο πηγούνι σου. Δες σε ποια άλλα περίεργα μέρη μπορεί να βγάλεις τρίχες, όχι μόνο εσύ, αλλά και κάθε μια από εμάς, και ξεκόόόλλα!

Στο άνω χείλος

Ω ναι, οι γυναίκες έχουν μουστάκι. Σίγουρα όχι σαν το τσιγκελωτό του μπαρμπα-Δήμου που το στρίβει κιόλας, αλλά μια ελαφρά τριχοφυία στο άνω χείλος είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Και ναι, συμβαίνει τόσο σε ξανθές όσο και σε μελαχρινές-απλά προφανώς στις μελαχρινές φαίνεται πιο έντονα.

Στην κοιλιά

Μπορεί να μην τις μοστράρουμε στην παραλία, αλλά οι τρίχες γύρω από τον αφαλό είναι κοινό μυστικό όλων των κοριτσιών και μας κάνουν να αισθανόμαστε λίγο σαν λυκανθρωπίνες. Αποτελούν χαρακτηριστικό που δεν επιτρέπουμε σε κανέναν άλλον να δει, πέρα από εμάς τις ίδιες, άντε και την αισθητικό μας. Και αν το διαδώσει, πέθανε!

Στα δάχτυλα

Εντάξει, αυτό δεν συμβαίνει σε όλες τις κοπέλες, ωστόσο δεν είναι λίγες αυτές που έχουν μερικές τριχούλες στα δάχτυλα των χεριών. Μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι περίεργα, αλλά πίστεψέ με: μόνο εσύ τις βλέπεις. Εντάξει, αν σε ενοχλούν βγαλ'τες, αλλά περισσότερο στο μυαλό σου είναι.

Στο στήθος

Λογικά τώρα σου έρχεται στο μυαλό το "greek lover με τρίχα για πουλόβερ" αλλά δεν εννοούμε κάτι τόσο έντονο. Λίγες τριχούλες γύρω από τις θηλές αλλά και γενικότερα στην περιοχή τους στήθους δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, και συνήθως δεν είναι κάτι που χρειάζεται αποτρίχωση (απλά φαντάσου πόνο...)

Στον ποπό!

 Αυτό είναι ομολογουμένως πιο αηδιαστικό. Αλλά είναι γεγονός:Οι γυναίκες (και όταν λέμε "γυναίκες", εννοούμε όόλες) δεν γίνεται να περάσουν εφηβεία χωρίς μια κάποια τριχοφυία σε περιοχές που προκαλούν αμηχανία...Ε, τι να κάνουμε, γι'αυτό υπάρχει και το Βραζιλιάνικο!

Στον λαιμό

Για άλλη μια φορά έρχονται στο μυαλό εικόνες τύπου "ο τράγος από το χωριό με το μούσι και την κουδούνα". Ευτυχώς στην περίπτωση των γυναικών πρόκειται συνήθως για ημιδιάφανο χνούδι που θα το ανακαλύψεις τυχαία, θα φρικάρεις για λίγο και μετά κατά πάσα πιθανότητα θα το ξεχάσεις.

Στο πηγούνι

Εκνευριστικό μεν, διότι βρίσκεται καταμεσής στο υπέροχο προσωπάκι σου, σχεδόν αόρατο δε, τουλάχιστον στον υπόλοιπο κόσμο. Εν πάσει περιπτώσει, με ένα απλό τσιμπιδάκι φρυδιών ξεμπέρδεψες και μ'αυτό!