Η ιστορία του περίφημου σχεδιαστή παπουτσιών Christian Louboutin μοιάζει με τηλεοπτική σαπουνόπερα, αλλά τα έχουμε πει: Η ζωή συχνά αποδεικνύεται πιο απρόβλεπτη κι από το σινεμά!

Πάμε  πίσω στο 1992. Όταν, λοιπόν,  ο ταλαντούχος shoe designer ολοκλήρωσε το πρώτο του ζευγάρι μαύρες ψηλοκάτουνες γόβες  σκέφτηκε ότι κάτι λείπει. Κάτι που θα κάνει τη διαφορά. Ετσι άρπαξε το κόκκινο μανόν της βοηθού του κι έβαψε τις σόλες των παπουτσιών! Οι συνεργάτες του έμειναν με το στόμα ανοιχτό αλλά κανείς δεν τόλμησε να του πει What the f@ck????. Kαι σωστά έπραξαν αφού....

...η  ιστορία από κει και πέρα είναι γνωστή: Οι κόκκινες σόλες σε κάθε δημιουργία του είναι σήμα κατατεθέν και ο εκκεντρικός κύριος Louboutin είναι ο βασιλιάς της κόκκινης σόλας. Μέσα στα περίφημα sexy παπούτσια του βαδίζουν όλες οι πλούσιες και διάσημες του πλανήτη.

Ο οίκος Louboutin βέβαια δεν έμεινε εκεί. Επεδύνοντας με πάθος στο χρώμα που τον καθιέρωσε προχώρησε και στην τεχνοτροπία δίχρωμου μανικιούρ. Ετσι γεννήθηκε το Loubi Under Red.

Για να μην σε κουράζω κι επειδή χλωμό το βλέπω να δίνεις 50 δολάρια για να παραγγείλεις το πακέτο με τα δύο labeled μανόν σου λέω ευθύς αμέσως πώς θα πετύχεις κι εσύ το super trendy Loubi manicure! Nαι θα το κάνεις και μόνη σου! Στο σπίτι σου!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να μαύρο κι ένα κόκκινο μανόν,

 

Σε αυτό το σημείο να  σου πω ότι για να έχεις ωραίο κι εμφανές αποτέλεσμα θα πρέπει να νύχια σου να είναι τουλάχιστον μέτριου μήκους και πάνω.

Πάμε βήμα-βήμα: 

1. Aφού ολοκληρώσεις την κλασική περιποίηση, μούλιασμα, πετσάκια, λιμάρισμα στο σχήμα που θέλεις περνάς τα νύχια σου με μία στρώση διάφανο μανόν- ως βάση. Αφήνεις να στεγνώσει πολύ καλά.  Το ίδιο κάνεις και στην από κάτω εσωτερική πλευρά των νυχιών σου.

2. Περνάς με μαύρο βερνίκι- δύο χέρια τα νύχια σου όπως θα έκανες σε ένα κανονικό manicure.

3. Μόλις στεγνώσουν πάρα πολύ καλά περνάς με το αγαπημένο σου δυνατό κόκκινο μανόν τα νύχια σου από κάτω στην εσωτερική πλευρά. (Τράβα ελαφρά την φάλαγγα του δακτύλου σου για να βάψεις μεγαλύτερη επιφάνεια).

4. Περιμένεις να στεγνώσει πάρα πολύ καλά. Καθαρίζεις με στικ ή μπατονέτα τις ατέλειες.Περνάς κι ένα στρώμα στεγνωστικό – γυαλιστικό κι έτοιμη να πάρουν τα νύχια σου τους ….δρόμους.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το TUTORIAL. Boηθάει πολύ.

Αν το μαύρο κόκκινο μαύρο σου φαίνεται βαρετό παίξε με τα δικά σου αγαπημένα χρώματα! Ετσι κι αλλιώς το UNDERNAIL ART είναι η νέα φανταστική τάση. Θα στα πούμε  και θα στα δείξουμε όλα όλα σε επόμενο Post!  Καλή επιτυχία.