Αν και κάποιος θα περίμενε να υπάρχει ανταγωνισμός στην beauty blogόσφαιρα, θα σου πως στην πραγματικότητα συναντά κανείς το ακριβώς αντίθετο (Aκόμα, τουλάχιστον).

Το κοινό μας πάθος μας ωθεί να παρακολουθούμε με απόλυτη ευχαρίστηση τι κάνει η κάθε μια μας, να μοιραζόμαστε ιδέες χωρίς να χολοσκάμε για το ποια θα το παρουσιάσει πρώτη, να μαθαίνουμε η μια από την άλλη και να συνεργαζόμαστε για ένα κοινό καλό: το δικό σου.

Oι blog ενότητες “series” ανήκουν πάντα στις αγαπημένες, τόσο των bloggers –να τις κάνουν και να τις παρακολουθούν- όσο και των αναγνωστών. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην εντάξω και εγώ μια ενότητα εδώ, αφιερωμένη που αλλού; Στις υπόλοιπες αγαπημένες μου bloggers!

Το Blog to Blog λοιπόν έχει στόχο να σου γνωρίσει τόσα άλλα μπλογκς που έχουν ενδιαφέρον να ανακαλύψεις, να «κλέψεις» συμβουλές και να γνωρίσεις λίγο καλύτερα τις πρωταγωνίστριες τους!

Την ενότητα αποφάσισα να εγκαινιάσω με μια πολύ αγαπημένη μου. Την Alix από το blog I COVET THEE. Επαγγελματίας στον χώρο της ομορφιάς, ζει στην Αγγλία και είναι απλά πανέμορφη! Τόσο ως προς τα χαρακτηριστικά της όσο και στον τρόπο που παρουσιάζει τη δουλειά της.

Εχει το δικό της κανάλι στο Youtube καθώς και το δικό της blog στο οποίο θα βρεις πολλά tutorials για το πώς να κάνεις το μακιγιάζ σου (ειδικά για σένα που δεν σου αρέσουν οι υπερβολές) και reviews προϊόντων (δυστυχώς λόγω του ότι μιλάμε για Αγγλία, κάποια δεν θα μπορείς να τα βρεις στην ελληνική αγορά αλλά ξέρω ότι είσαι σαΐνι και στο e-shopping!).

 

 

Ο λόγος που την έχω ξεχωρίσει είναι για τη μίνιμαλ αισθητική της (ζηλεύω τις φωτογραφίες και την ποιότητα στο κάθε τι που κάνει) αλλά και την «ταπεινή» προσέγγιση της σε ότι παρουσιάζει και προτείνει. Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και τα έχει καταφέρει!

Άλλωστε…

You Only Live Once!!!