Η ώρα είναι 6 ακριβώς και αφού έχω διαβάσει ήδη 6 φορές το απίστευτο (once again) γράμμα σου, δεν μπορώ παρά να μην σου γράψω right away!

Εύλογα μου γεννιέται το ερώτημα: Να στείλω ή όχι ένα μέρος των συγγραμμάτων σου στο Cosmo? Τόσοι άνθρωποι γύρω μας έχουν ανάγκη το γέλιο, γιατί να το μονοπωλώ εγώ? Όσο για σένα? Θα κάνεις χρυσές δουλειές! Ένα θα στέλνεις, δέκα θα σου ζητάνε…

Την εποχή που το μόνο i που ξέραμε ήταν το αϊ, αϊ, αϊ Πουέρτο Ρίκο εγώ ήμουν 19-20 χρονών (τώρα είμαι 31 αν και δεν τα ρωτάνε αυτά σε μια “κυρία”) και αντάλλασα γράμματα ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, με τη φίλη μου τη Βάσω.

Και ενώ πάντα έκανα πως ψευτο-κολακεύομαι από τα –πάντα- καλά της σχόλια, μέσα μου πίστευα και η ίδια πως μια συγγραφική καριέρα με περιμένει κάπου στη γωνία. 

Τι κάνεις τόση ώρα κλεισμένη στο μπάνιο; Καλά, γιατί βάφτηκες, αφού δεν θα πας κάπου; Έλενα έβαλες απ’ το κραγιόν μου;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δεν είχα αφήσει μπάνιο για μπάνιο που να μην έχω κυριολεκτικά κλειδωθεί μέσα, σε ότι επίσκεψη ή παιδικό πάρτυ έτυχε να πάω. Σκάλιζα (ναι, ναι μόνο αυτό το ρήμα ταιριάζει) κάθε –ξένο -ντουλαπάκι και νεσεσέρ που υπήρχε για να ανακαλύψω τι καλλυντικά κρύβονται μέσα, να ψεκαστώ με ότι άρωμα βρω και φυσικά να βάλω κάποιο κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη αφού πρώτα βάψω και το μικρό μου δαχτυλάκι με κάποιο φανταχτερό βερνίκι! Ήμουν ΑΥΤΟ το παιδί!

Που από μικρό έκανε τα δικά του όνειρα και ήθελε να ασχολείται με πράγματα που του αρέσουν!

Σήμερα μέχρι και η μαμά μου έχει Google Account, το Cosmo συνεχίζει να εκδίδεται χωρίς εμένα  και έχω σταματήσει να κάνω ντου στα «ξένα μπάνια». Περίπου. Όχι πάντα.

Κι όμως πιστεύω πως ακόμη κι αν τελικά δεν κυνηγήσαμε τα πράγματα που θέλαμε μικροί καμιά φορά μας κυνηγούν αυτά από μόνα τους και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επανέρχονται κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Κάπως έτσι συνέβη και με μένα που τώρα με διαβάζεις. Η ανάγκη μου να εκφράζομαι μέσα από αυτά που γράφω συνάντησε το πάθος μου για τα καλλυντικά – & οτιδήποτε «όμορφο» - και γεννήθηκε το Caprigirl! 

Capri στο ζώδιο (Capricorn, με ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ) και girl στη ψυχή! 

Ανυπομονώ να σας μάθω τα όμορφα μυστικά μου, να μοιραζόμαστε beauty tips & tricks, να ανακαλύπτουμε πρώτες ότι… όμορφο κυκλοφορεί εκεί έξω και να σκεφτόμαστε πως τελικά, δεν υπάρχει κάτι που ΔΕΝ γίνεται. Άλλωστε…

You Only Live Once!!!

 

Site:capri-girl.blogspot.gr
Mail: the.caprigirl@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/caprigirl
Instagram: @caprigirl_the