Οταν ένας άντρας έχει πάει με τριψήφιο αριθμό γυναικών, είναι μάγκας... Όταν αυτό το κάνει μια γυναίκα, είναι εύκολη, ελευθέρων ηθών και πολλά άλλα κοσμητικά επίθετα.

Άλλωστε υπάρχει και μια φράση -πολύ αληθινή, κατά τη γνώμη μου- όπου λέει πως εάν θέλεις να μάθεις με πόσες γυναίκες έχει πάει ένας άντρας, αφαίρεσε το μισό από τον αριθμό που θα σου πει, κι αν θέλεις να μάθεις με πόσους άντρες έχει πάει μια γυναίκα, διπλασίασέ τον. 

Πότε λοιπόν μια γυναίκα θεωρείται εύκολη κατά την κοινή -και άδικη- γνώμη;

1. Όταν θέλει να κάνει σεξ σαν άντρας

Προφανώς, οι άντρες δεν θέλουν να κάνουν οι γυναίκες «αντρικό σεξ» γιατί ενοχλούνται και έρχονται σε άβολη θέση. Όταν βέβαια βάζουν την κρέμα στο προσωπάκι, εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα στην αντιστροφή των ρόλων.

2.  Όταν κάνει σεξ από το πρώτο ραντεβού

Σεξ στο πρώτο ραντεβού σημαίνει ότι η κοπέλα είναι η χαμένη και ο άντρας είναι ο νικητής. Χριστέ μου, θα τραβήξω τα μαλλιά μου.

3.  Όταν κάνει σεξ χωρίς να έχει βγει ραντεβού

Δυο τρία λόγια και κατευθείαν στο κρεβάτι. One night stand δηλαδή. Ο καθένας όπως την βρίσκει βέβαια, αλλά ο χαρακτηρισμός «εύκολη» είναι κάτι παραπάνω από δεδομένος.

4. Όταν δεν κάνει σεξ με αυτόν που την γουστάρει

Αφού δεν κάνει σεξ με εσένα, αγόρι, που την γουστάρεις, άρα κοιμάται με κάποιον άλλον, άρα είναι εύκολη. Φοβερός συλλογισμός που, δυστυχώς, πολλοί κομπλεξικοί και ανεγκέφαλοι τον έχουν.

5. Όταν έχει κάνει σεξ με γνωστό/φίλο, γνωστούς/φίλους σου, αλλά όχι με εσένα, αγόρι

«Από τη στιγμή που έχει κοιμηθεί με τον Τάσο και τον Γιώργο και όχι με εμένα, κάτι πάει στραβά. Σοβαρή πάντως, δεν είναι». Και μετά, ξύπνησες.

6.  Όταν ντύνεται όπως θέλει

Οι γυναίκες που φορούν προκλητικά ρούχα είναι εύκολες, ενώ όσες ντύνονται πιο σεμνά είναι πιο συνεσταλμένες. Μέγας μύθος!

7.  Όταν προχωράει γρήγορα μετά από χωρισμό

Στις εννιά του μακαρίτη, άλλον έβαλε στο σπίτι, λέει μια λαϊκή παροιμία, ή σε ελεύθερη μετάφραση «καλά, ακόμα δε χώρισε και βρήκε άλλον;»

8. Όταν κάνει εκείνη το πρώτο βήμα

Είτε είναι να μιλήσει σε κάποιον που της αρέσει σε ένα μπαράκι, είτε να του στείλει πρώτη μήνυμα,  μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί και εκτός από εύκολη, να θεωρηθεί και απελπισμένη. Μη μασάς, και κάνε αυτό που αισθάνεσαι.

9.  Όταν ζητάει σεξ

Μέχρι και αυτό έχουμε ακούσει! Δηλαδή να θέλεις να κάνεις ότι πιο φυσιολογικό υπάρχει -με προφυλακτικό πάντα- και να παρεξηγείσαι!

10. Όταν δεν προτείνει στον άντρα να μείνει τη νύχτα


Εάν του πεις «μείνε», είσαι συναισθηματικά δεμένη μαζί του. Εάν του πεις «φύγε», έχεις αντρική νοοτροπία και είσαι εύκολη. Είναι και αυτή η αντρική ψυχή, άβυσσος!


Μη μασάτε κορίτσια!