Λόγος το γεγονός πως φορά μαντήλα ενώ κάνει στοματικό έρωτα σε άντρα, έχοντας στο πλευρό της την πορνοστάρ Juliana Yazbeck από την Κούβα. 

 

Πολλοί σχολιάζουν πως θα καεί στην κόλαση και ότι αποτελεί ντροπή για τη θρησκεία του Ισλάμ. Κάποιος μάλιστα έβαλε με τη χρήση του Photoshop το κεφάλι της σε ένα βίντεο αποκεφαλισμού του ISIS με λεζάντα "έρχεται σύντομα". 

Σάτιρα ή προσβολή; Ιδού το ερώτημα...


Ποια είναι όμως η Mia Khalifa;

Και πορνοστάρ με μεγάλο ψεύτικο στήθος σε σχήμα γιγάντιου αχλαδιού, και λιβανέζικης καταγωγής και με τατουάζ με τις .... Λιβανέζικες Ένοπλες Δυνάμεις.

Η Mia Khalifa επιλέχθηκε ως η κορυφαία στον χώρο της βιομηχανίας του πορνό από το σάιτ PornHub, εκθρονίζοντας έτσι τη Lisa Ann, που βρισκόταν ως τότε στην κορυφή.

Η 21χρονη εντάχθηκε στη βιομηχανία του πορνό αμέσως μόλις αύξησε (κατά 3 φορές) το πάλαι ποτέ ανύπαρκτο στή8ος της και τώρα αποτελεί την πιο καυτή πορvοστάρ της διπλανής πόρτας.

 

Κάποιοι συμπατριώτες της, πιο... σκληροπυρηνικοί, δεν είδαν τη διάκριση της πορνοστάρ ως επιτυχία -λογικό, άλλωστε-, με αποτέλεσμα η νεαρή να δεχτεί αμέσως απειλές για τη ζωή της στο Τwitter.

«Είμαι Παλαιστίνιος πατριώτης και ό,τι κάνεις είναι ντροπή», της έγραψε ένας.

«Το κεφάλι σου θα κοπεί στο όνομα του Αλλάχ», έγραψε ένας άλλος.

Σύμφωνα με το έντυπο Lebanese Examiner, οι ντόπιοι είναι εξαγριωμένοι με τη νεαρή πορνοστάρ γιατί επιδεικνύει τη λιβανέζικη καταγωγή της και δείχνει στο Ιnstagram και στο Τwitter τα τατουάζ που έχει στο σώμα της και γράφουν Koullouna lil-watan, lil’oula lil-‘alam.

 

Επίσης, έχει ένα άλλο τατουάζ, τις Λιβανέζικες Ένοπλες Δυνάμεις, και στην ερώτηση γιατί το έκανε εκείνη απαντά ότι έχει τις δικές της πολιτικές απόψεις. Μάλιστα, απαντά χαρακτηριστικά σε όλους εκείνους που την κατακρίνουν, ρωτώντας τους: «Η Μέση Ανατολή δεν έχει πιο σημαντικά πράγματα να ανησυχήσει από μένα; Όπως το να βρει έναν πρόεδρο; Ή να αντισταθεί στο Ισλαμικό Κράτος;».

Εύλογες ερωτήσεις, από εκεί που δεν το περιμένεις....

Η Khalifa ζει στο Μαϊάμι, δεν αποχωρίζεται ποτέ τα μαύρα κοκάλινα γυαλιά της, δηλώνει ότι λατρεύει το διάβασμα και πως ο Σαίξπηρ είναι ο αγαπημένος της συγγραφέας.