Τα κοσμήματα- μαζί με μία δήλωση αιώνιας αγάπης είναι ο πιο σύντομος δρόμος για την καρδιά μιας γυναίκας.Και ο οίκος κοσμημάτων PANDORA το γνωρίζει καλά εδώ και χρόνια.

 

Όλη η μεγαλειώδης ομορφιά και η γαλήνη του έναστρου νυχτερινού ουρανού, δίνουν πνοή στη νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή κοσμημάτων PANDORA! Kι εσείς βρήκατε το ΤΕΛΕΙΟ δώρο για όσους αγαπάτε.

 Η ζωή μοιάζει να φωτίζεται από κοσμικές δυνάμεις. Το βαθύ γαλάζιο του γαλαξία αποκαλύπτει το θαύμα της δημιουργίας και την υπόσχεση για ένα φωτεινό μέλλον. Μέσα από ένα πέπλο επουράνιου μυστηρίου αναδεικνύονται τα μοναδικά λαμπερά γιορτινά κοσμήματα PANDORA.

Σας βρήκαμε, λοιπόν, τον καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσει γεμάτο λάμψη και καλή τύχη το 2015!

Η PANDORA Christmas Collection 2014, χωρίζεται σε τρεις εντυπωσιακές θεματικές ενότητες με κοσμήματα που θα ενθουσιάσουν και τις πιο απαιτητικές: Starry Night, Cosmic και Classic Christmas

Η Starry Νight αντανακλά την ομορφιά, το μυστήριο και την ηρεμία του νυχτερινού έναστρου ουρανού. Τα κοσμήματα εμπνέονται από τα αστέρια και συνδυάζουν πρωτοποριακό design με εκλεπτυσμένη δεξιοτεχνία. Διακοσμημένα με λαμπερές πέτρες cubic zirconia και blue crystal, αντανακλούν εντυπωσιακά το φως του νυχτερινού ουρανού.


Με έμπνευση από μακρινούς γαλαξίες, το όνειρο και την ομορφιά του σύμπαντος δημιουργήθηκε η εντυπωσιακή σειρά Cosmic. Το σύμπαν αποκαλύπτει τη γαλήνια ομορφιά του και η αστερόσκονη τους απέραντους γαλαξίες ενώ εντυπωσιακά δαχτυλίδια, Charms με εκρήξεις φωτός από ασήμι και χρυσό, και μενταγιόν λάμπουν στο μαγικό βαθύ μπλε της νύχτας.

Τα κοσμήματα της αγαπημένης ενότητας Classic Christmas, κρύβουν την χαρά των γιορτών και το πνεύμα της Νέας Χρονιάς μέσα από διαχρονικά χειροποίητα σύμβολα όπως ο ’Άγιος Βασίλης’ και ο Χιονάνθρωπος’ από μασίφ ασήμι 925ο και λαμπερό κόκκινο σμάλτο, ενώ παραδοσιακά μοτίβα ξυπνούν αναμνήσεις από την πιο αγαπημένη γιορτή της χρονιάς...

Πολύτιμα υλικά, λάμψη, όλα τα αστέρια του ουρανού  αλλά κυρίως χαρά της προσφοράς και της αγάπης εμπνέουν τη νέα συλλογή κοσμημάτων PANDORA.  Περιηγηθείτε στον μαγικό, παραμυθένιο κόσμο της PANDORA, ανακαλύψτε κι άλλες ιδέες για υπέροχα δώρα που θα χαρίσετε στους αγαπημένους σας και προσφέρετε το πιο ιδιαίτερο δώρο σε όσους θέλετε να ...κακομάθετε!

 

Tα ξεχωριστά κοσμήματα PANDORA είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις. Σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, με ημιπολύτιμους λίθους και χειροποίητες λεπτομέρειες και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση.

 

Τα κοσμήματα PANDORA εκπληρώνουν την περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας, αφού όλα τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιεί προέρχονται από αξιόπιστες πηγές. Κάθε δημιουργία προσθέτει αξία και βιωσιμότητα, ενώ δίνει στα κοσμήματα προστιθέμενη αξία.