Όταν ήσουν μικρή τη λάτρευες, τώρα όμως σου φαίνεται αστεία. Κακώς. Η φούστα σε στυλ tutu μπορεί να σου θυμίζει τα χρόνια του μπαλέτου, δε χρειάζεται όμως να την αποκλείσεις μια για πάντα από τη γκαρνταρόμπα σου! Ανάλογα με τι θα τη συνδυάσεις, μπορείς να δημιουργήσεις άκρως ενδιαφέροντα looks χωρίς απαραίτητα να μοιάζεις με φούσκα. Πάρε ιδέες παρακάτω και επέλεξέ τη για την εμφάνισή σου σο ρεβεγιόν - γιατί όχι; Θα κάνεις την καλύτερη εντύπωση, θα με θυμηθείς!

Mini

Διάλεξε μια σε έντονο χρώμα ή με κάποιο ενδιαφέρον print, όπως το πουά και συνδύασέ τη με κάτι basic από πάνω για να μη φορτώσεις πολύ το look σου.

Midi

Μπορείς να τη φορέσεις είτε με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα είτε με biker boots - για να είσαι η πιο cool τύπισσα στο party!

Maxi

Αν ανησυχείς για παραπανίσια κιλά ή περιφέρεια, η maxi φούστα είναι σύμμαχός σου. Μπορείς να τη συνδυάσεις είτε με δερμάτινο jacket και biker boots για ένα πιο rock look ή με ένα blazer για να δώσεις μια πιο επίσημη νότα στη βραδινή σου εμφάνιση.

Βγάλε λοιπόν την τούλινη φούστα σου από τη ντουλάπα ή, αν δεν έχεις, θα βρεις πολλές και διάφορες επιλογές στο διαδίκτυο. Προσωπικά θα διάλεγα την παρακάτω αφού το burgundy χρώμα είναι oh so hot αυτή τη σεζόν!

Asos, €35.72

Φωτογραφίες