Πωλητές, ξενοδοχειακούς υπαλλήλους, σερβιτόρους, νέους γιατρούς και πολλές άλλες ειδικότητες αναζητούν αυτή τη βδομάδα εταιρείες σε όλη τη χώρα. Μήπως κάποια από τις παρακάτω ανοιχτές θέσεις εργασίας, σου ταιριάζει;

 


 

ΑΤΤΙΚΗ

Pet City: Δυνατότητα εργασίας σε τέσσερις πωλητές προσφέρουν τα καταστήματα Pet City σε Κηφισιά και Νέα Χαλκηδόνα. Απαραίτητη η προϋπηρεσία στο χώρο της λιανικής πώλησης, η ευχέρεια στην επικοινωνία, η γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Θα προτιμηθούν υποψήφιοι από τις περιοχές: Νέα Χαλκηδόνα, Ν. Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Μεταμόρφωση, Άγιοι Ανάργυροι. Φαξ: 2106644762. 

FRESHWAYS:  Η εταιρία Freshways ΕΠΕ, με έδρα στα Άνω Λιόσια, που δραστηριοποιείται στον χώρο της παρασκευής τροφίμων, ζητά για τη στελέχωση του τμήματος παραγωγής έναν υπεύθυνο βάρδιας παραγωγής. Απαιτείται προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, σε βιομηχανία τροφίμων, δυνατότητα εργασίας σε βάρδια, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψήφιους. Βιογραφικά: www.freshways.gr.

MARKET IN: Δυνατότητα εργασίας σε δύο διευθυντές καταστημάτων (κωδ. MG 3/14) και δύο κρεοπώλες (κωδ. BU 03/14) προσφέρουν τα Market In στην Αθήνα. Οι κρεοπώλες οφείλουν να διαθέτουν δίπλωμα σχολής αντίστοιχης ειδικότητας και προϋπηρεσία. Για τους διευθυντές καταστημάτων απαιτείται πολυετής εμπειρία στο χώρο του λιανεμπορίου, ευχέρεια στην επικοινωνία και καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: d.prosopikou@market-in.gr αναγράφοντας τον κωδικό θέσης.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

SANI RESORT: Νέο προσωπικό θα εντάξει στο δυναμικό του το ξενοδοχείο Sani Resort στην Χαλκιδική για την νέα τουριστική περίοδο 2015. Οι θέσεις αφορούν σε τέσσερις σερβιτόρους (οι δύο a la carte), σε δυο Chef De Partie, έναν Bartender, ένα άτομο ως Guest Relations Officer ένναν Night Auditor, δύο  Receptionist (ένας με γνώσεις ρωσικής γλώσσας), έναν Restaurant Manager κι ένα άτομο ως Assistant Housekeeping Manager. Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο τουριστικών επαγγελμάτων συναφές με το αντικείμενο της θέσης που επιθυμούν. Η τριετής προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία τεσσάρων ή πέντε αστέρων και η άριστη γνώση αγγλικών είναι απαραίτητα προσόντα. Βιογραφικά στο Fax: 2374099441. 

LIME:  Το Lime Beach Bar στην Χαλκιδική ζητά έναν σερβιτόρο κι έναν barista για τη νέα τουριστική σεζόν. Απαραίτητη η προϋπηρεσία και η γνώση αγγλικών. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας εως 30 ετών. Πληροφορίες στο: 6981078616. 


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

ΠΑΠΑΦΙΛΗ: Οι «Μύλοι Παπαφίλη» θα προσλάβουν δυο εξωτερικούς πωλητές για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία στο χώρο των πωλήσεων και να είναι ηλικίας έως 35 ετών. Φαξ:2741049793. 


ΣΑΜΟΣ
KAMPO:  Η ξενοδοχειακή μονάδα Kampos Village τριών αστέρων ζητά να προσλάβει έναν μέτρ, έναν μπάρμαν με εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, για εργασία κατά την καλοκαιρινή σεζόν 2015. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kamposvillage.gr. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2273037101. 


ΠΑΤΡΑ
ΖΑRA HOME: O όμιλος Inditex αναζητά για το κατάστημα της αλυσίδας Zara Home στην Πάτρα, τρεις πωλητές ή πωλήτριες μερικής απασχόλησης. Απαιτούνται πολύ καλές γνώσεις αγγλικών, ενώ στα επιθυμητά προσόντα εντάσσονται η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, οι σπουδές σε κλάδους διακόσμησης – design και οι γνώσεις ισπανικών. Προσφέρεται ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Αποστολή βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία στο email: hrselection@inditex.com ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: INDITEX, Σταδίου 59, 10551 Αθήνα. 


ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
ΤΑSTY FOODS: Η εταιρία Tasty Foods, που εκπροσωπεί το όμιλο Pepsico στην Ελλάδα, ενδιαφέρεται να καλύψει τη θέση ενός merchandiser, για την τοποθέτηση των προϊόντων της στα super markets των νομών Κορινθίας, Αργολίδας και Αρκαδίας. Απαιτείται απολυτήριο Λυκείου ή πτυχίο Ανώτερης εκπαίδευσης, δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, για τους άνδρες εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις και μόνιμη κατοικία στον νομό Κορινθίας. Κωδικός θέσης: SALKOR1214. Αποστολή βιογραφικών: www.pepsicocareers.gr ή στο φαξ: 2106298774. 

ΛΑΡΙΣΑ
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ:  Έναν σύμβουλο πωλήσεων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για το κατάστημα στην Λάρισα ζητά η εταιρία πώλησης ηλεκτρονικών και ηλεκτρολογικών προϊόντων, Κωτσόβολος. Προσφέρεται εργασία πλήρης απασχόλησης. Απαιτείται προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών σε αντίστοιχο τμήμα. Η εταιρία παρέχει συνεχή εκπαίδευση, ασφάλιση και bonus, καθώς και ευκαιρίες εξέλιξης. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.kotsovolos-careers.gr. 


ΚΡΗΤΗ

DEXIM:  Με δυο πωλήτριες θα ενισχύσει το κατάστημά της στο Ηράκλειο η εταιρία υπόδυσης Dexim. Όσες ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχουν εμπειρία στις πωλήσεις και να γνωρίζουν αγγλικά και Η/Υ. Η εταιρία προσφέρει πλήρη απασχόληση με ασφάλιση.  Βιογραφικά μέσω fax: 2108140802.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ: Η Ιατρική Φροντίδα Κρήτης που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας στη Χερσόνησο Ηρακλείου ζητάει δυο Ιατρούς άνευ ειδικότητας ή Γενικούς Ιατρούς για την περίοδο του  Απριλίου μέχρι τον Οκτώβριο 2015 με προοπτική μόνιμης συνεργασίας. Απαραίτητα προσόντα η καλή γνώση της Αγγλικής και η ιδιότητα μέλους στο Μητρώο Ιατρών. Βιογραφικά: pr@cretanmedicare.gr.

ΦΩΚΙΔΑ
ΚΟΤΡΩΝΗΣ: Τρεις ευκαιρίες εργασίας παρέχει η εταιρία Πλαστικά Κοτρώνης ΑΒΕΕ, που βρίσκεται στο Ευπάλιο Φωκίδας. Συγκεκριμένα ζητά έναν εργοδηγό βάρδιας, έναν τεχνικό βάρδιας και ένα στέλεχος λογιστηρίου. Για τη θέση του λογιστή απαιτείται πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ με κατεύθυνση στη Λογιστική. Προσφέρεται εργασία πλήρης απασχόλησης. Αποστολή βιογραφικών μέσω της ιστοσελίδας: www.kotronis-plastics.gr. 

ΡΟΔΟΣ
LINDIAN JEWEL: Με προσωπικό εννέα ειδικοτήτων ενισχύει το δυναμικό του το ξενοδοχείο Lindian Jewel στην περιοχή Βληχά Ρόδου. Αναλυτικά, πρόκειται να προσληφθούν τρεις μάγειρες (Α', Β' – ψήστης, κρύα κουζίνα), τέσσερις σερβιτόροι, τρεις καμαριέρες, ένα άτομο για την λάντζα και ένας barman. Το δωδεκαμελές αυτό προσωπικό θα εργαστεί κατά την τουριστική περίοδο 2015. Αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: info@lindianjewel.com, lindianjewel@yahoo.gr. 

ΒΟΙΩΤΙΑ

EUROPA: Η βιομηχανία αλουμινίου, Europa, ζητά για άμεση πρόσληψη έναν πωλητή (κωδικός θέσης: SLM), ο οποίος θα εκπαιδευτεί στην έδρα της εταιρίας στα Οινόφυτα Βοιωτίας, και στη συνέχεια θα στελεχώσει την Εμπορική Διεύθυνση. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία σε πωλήσεις στον κλάδο του αλουμινίου, τουλάχιστον πέντε έτη, καλές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και επικοινωνιακές ικανότητες. Παρέχονται: ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, πρόσθετη ιατροφαρμακευτική ασφάλιση καθώς και ΙΧ αυτοκίνητο. Αποστολή βιογραφικών στο φαξ: 2262030950 (αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης). Τηλ.: 2262032202.