Πόσες φορές δε σου έχει τύχει να φεύγεις σαν την τρελή από το σπίτι χωρίς να προλάβεις να βαφτείς ή να έχεις κανονίσει να βγεις μετά τη δουλειά/σχολή και να πρέπει να κάνεις το look σου πιο "επίσημο"; Πολλές, φαντάζομαι. Επειδή όμως ποτέ δεν έχουμε χρόνο να ξεβαφτούμε και να μακιγιαριστούμε από την αρχή, μπορείς να κάνεις τη "μετάβαση" μέσα σε 5 λεπτά, με 3-4 προϊόντα, είτε σε κάποια τουαλέτα είτε και μέσα στο αυτοκίνητο. Φρόντισε μόνο να είσαι συνοδηγός ή αν οδηγείς, να έχεις σταματήσει κάπου στην άκρη. Τα φανάρια δεν είναι για μακιγιάζ.


Θα χρειαστείς:
Ένα σταθερό, μαλακό μαύρο μολύβι
Ένα κραγιόν σε έντονη απόχρωση
Μάσκαρα
Ένα ξηρό σαμπουάν

ΠΡΩΙΝΗ ΒΕΡΣΙΟΝ
Δε θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά. Λίγο μαύρο μολύβι στο άνω βλέφαρο, ένα πέρασμα με μάσκαρα στις επάνω βλεφαρίδες και λίγο  κραγιόν για ζουμερά χείλη. Μάζεψε τα μαλλάκια σου σε ένα ψηλό σινιόν, χωρίς να προσπαθείς για το τέλειο. Άφησε μερικά ελεύθερα τουφάκια για πιο παιχνιδιάρικο look.

NIGHT TIME
Εφόσον φοράς ήδη eyeliner, μουτζούρωσέ το με τα δάχτυλά σου και βάλε λίγο και στο κάτω βλέφαρο, για πιο rock βλέμμα. Πέρασε και τις κάτω βλεφαρίδες με μάσκαρα για να το ολοκληρώσεις. Πάρε τώρα το κραγιόν σου και άπλωσε ελάχιστη ποσότητα στα ζυγωματικά, δουλεύοντάς το για να σου δώσουν αυτή τη sexy αναψοκοκκινισμένη όψη. Βάλε λίγο και στα χείλη διότι από το πρωί θα 'χει φύγει, μετά από τόσους καφέδες.
Όσο για τα μαλλιά σου; Απλώς λύνεις τον "πρωινό" κότσο και τα ανακατεύεις λίγο με τα χέρια, για να ανασηκωθούν οι ρίζες και να αποκτήσουν περισσότερο όγκο. Αν τυχαίνει να έχεις μαζί σου και ένα ξηρό σαμπουάν, ακόμα καλύτερα, αφού θα σου δώσει αυτό το επιμελώς ατημέλητο look που θα σε κάνει να δείχνεις χαλαρή και sexy.


Voila! Γοητευτική και μοιραία στο πι και φι!