Το  Rakkan Bar Lounge Restaurant, ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα, εγκαινιάζει μια νέα πρόταση για lunching στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης, προσφέροντας τη δυνατότητα να απολαύσετε μια hip μεσημεριανή εμπειρία με το νέο, premium fixed UMAMI Lunch Menu που αποτελείται από εμπνευσμένους γευστικούς συνδυασμούς και αποτελεί μια νέα, price friendly επιλογή!

Συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τις διεθνείς κουζίνες του κόσμου,  το Rakkan Bar Lounge Restaurant σας περιμένει κάθε στιγμή της ημέρας στο εντυπωσιακό, μίνιμαλ περιβάλλον του για να απολαύσετε τις φινετσάτες γευστικές δημιουργίες της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας του, από το μεσημέρι (με new a la carte entries & νέες, friendly for all τιμές) μέχρι το βράδυ!

Eμείς- έχει και τα τυχερά της αυτή η δουλειά- απολαύσαμε το 

UMAMI LUNCH MENU

Πάρε γεύση: 

SPICY SHRIMP GAZPACHO

Κρύα σούπα τομάτας με πικάντικη γαρίδα

ABURI TUNA

Carpaccio τόνου με τοματίνια, τηγανιτό κρεμμύδι και σχοινόπρασο

σε πικάντικη σάλτσα πορτοκαλιού

CHICKEN TERIYAKI

Φιλέτο κοτόπουλο σε Teriyaki Sauce και τηγανιτά noodles ρυζιού σε λάδι βασιλικού

NAMELAKA

Τραγανή γκοφρέτα πραλίνας σε κρέμα σοκολάτας γάλακτος με ζελέ από φρούτα του πάθους και πέρλες σοκολάτας

Το μενού αυτό συνοδεύεται από ένα ποτήρι λευκό κρασί Pinot Grigio ενώ κοστίζει ανά άτομο 35,00€ / άτομο ( Εντάξει υπάρχουν και φορές που αξίζει να το ρίξεις έξω...) 

Μην παραλείψετε να εκμεταλλευτείτε την υπηρεσία Take Away του εστιατορίου, για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή τις αγαπημένες σας Japanese fusion γεύσεις, στο σπίτι ή / και στο γραφείο!

 

 

Μετά τη δύση του ήλιου, η διασκέδαση έχει ξεχωριστή θέση στο Rakkan Bar Lounge Restaurant! Με διάθεση για party, το αγαπημένο meeting point των Βορείων Προαστίων σας περιμένει με special guest Dj nights και εντυπωσιακά cocktails σε πραγματικά δημιουργικούς συνδυασμούς όπως τα Rakkan Cocktails (tikki tai mai, tiki zombie, japanese mojito με sake), premium επιλογές σε ποτά, ενώ από τον κατάλογο δεν λείπει η ποικιλία στις ετικέτες κρασιών και στα αποστάγματα.

 

Το Rakkan Bar Lounge Restaurant αναλαμβάνει τη φιλοξενία και διοργάνωση κάθε είδους επαγγελματικής και κοινωνικής εκδήλωσης, πριβέ events καθώς και υπηρεσίες catering, με την υπογραφή της απαράμιλλης ποιότητας & του φινετσάτου, premium χαρακτήρα που το έχουν κάνει να ξεχωρίσει ως τον μοναδικό προορισμό για τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα

Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία» και εμείs μετά το πάρτυ γεύσεων  εγκαταλείψαμε τον υπέροχο χώρο  του Rakkan Bar Lounge Restaurant νιώθοντας ... super happy! NAMELAKA μου λείπεις ήδη...

 

Καθημερινά*, από τις 13.00 έως τις 18.00 μυηθείτε στην κουλτούρα της ιαπωνικής γαστρονομίας επιλέγοντας ανάμεσα στις τρεις προτάσεις του UMAMI Lunch Menu με γεύσεις από τη ζεστή κουζίνα του εστιατορίου στα 35,00€/ άτομο, με προτάσεις από την κρύα κουζίνα του εστιατορίου στα 45,00€/ άτομο ή αφεθείτε στις επιλογές που έχει κάνει για εσάς ο chef του Rakkan Bar Lounge Restaurant με ένα signature UMAMI Lunch


RAKKAN
Λεωφ. Κηφισίας 238-240, Κηφισιά (εμπ. κέντρο Μελά) 
Τηλέφωνο: 
210 8087941