Μαζί με τη μισή Ελλάδα -αύριο- γιορτάζει κι δικός σου Γιάννης. Κι εσύ αναρωτιέσαι τί δώρο  να του πάρεις. Πάμε να δούμε σε ποιά κατηγορία ανήκει έτσι ώστε να του κάνεις και το αντίστοιχο δώρο...

1. Φίλος με... benefits


Έλα, μην παίζουμε με τις λέξεις. Fuck buddies είστε ουσιαστικά, βρισκόσαστε μια στο τόσο, περνάτε ωραία, μιλάτε περί ανέμων και υδάτων αλλά κάνετε και σεξ. Ωραίο σεξ. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως απαγορεύεται το δώρο, γιατί πολύ απλά, δεν είναι ο γκόμενος αλλά ούτε και φίλος. 


Εάν παρόλα αυτά θέλεις να του κάνεις μια έκπληξη, πρώτα διαβεβαίωσε ότι είστε στο ίδιο μήκος κύματος -μην δει τη σακούλα με το δώρο και πηδήξει από το παράθυρο με τη δέσμευση που βλέπει να έρχεται καταπάνω του- και έπειτα μπορείς να του αγοράσεις κάτι... όσο-τόσο. Όχι πολύ προσωπικό, ούτε κάτι τελείως απρόσωπο. Ετσι για το καλό, που λένε.Ενα μπουκάλι αφρώδες κρασί ή μία βότκα/ένα ουίσκι σε γιορτινή συσκευασία για να υπάρχουν εφόδια για την επόμενη φορά είναι μία καλή ιδέα ... Είναι πολύ λεπτή η γραμμή, γι' αυτό προσεκτικά.

2. Βγαίνετε εδώ και λίγο καιρό


Είστε ουσιαστικά μαζί, αλλά επειδή είναι λίγος ο καιρός, δεν έχετε βάλει ταμπέλες του τύπου «ο φίλος μου» και «η κοπέλα μου». Ούτε καν το έχετε βάλει στο facebook για να φανταστείς! Σε αυτή την περίπτωση, το  δώρο είναι μια καλή αρχή για τη σχέση σας και πρέπει να είναι απλό, αλλά προσωπικό.

Από το λίγο που τον ξέρεις, προσπάθησε από συζητήσεις που κάνετε να καταλάβεις τι του αρέσει, και τι έχει σε υπερθετικό βαθμό. Αν τον βλέπεις για παράδειγμα να έχει δέκα διαφορετικά αθλητικά, μην το δώσεις τα παπούτσια στο χέρι, κι αν από την άλλη σου είπε τις προάλλες «έχω να πάω στο πάρτυ του Χρήστου αλλά δεν έχω τι να βάλω», ε, καλό θα ήταν να πας να του πάρεις καμιά μπλούζα αν και ο Στέργιος διαφωνεί, ένα πουκαμισάκι, ένα ωραίο σκούφο ή γάντια

3. Το αγόρι σου


Ναιιι, είστε ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες και ίσως είναι η πρώτη σας ανταλλαγή δώρων. Ξεκινάς να τον ξέρεις καλά και θεωρείς πως το δώρο πρέπει να είναι σημαντικό και να υποδηλώνει την αγάπη σου! Και καλά κάνεις! Τι να του πάρεις; Μπορείς να πρωτοτυπήσεις και να του πάρεις εισιτήρια για το συγκρότημα που θέλει, ένα δείπνο σε ένα καλό μαγαζί ή την κολώνια του. Γνωρίζεις πια!

4. Η μακροχρόνια σχέση σου

Εεεε κοπελιά, το Yolo περιμένεις να σου πει τι θα δώρο θα πάρεις στον αγαπημένο σου;;;; Εάν πάντως, θεωρείς ότι του έχεις αγοράσει τα πάντα – κι εγώ το έχω πάθει- επίλεξε ένα δώρο που θα ανανεώσει και τη σχέση σας.

Για παράδειγμα, ένα τριήμερο ταξίδι, εάν το βαστάει η τσέπη σου! Aλλιώς βάλε τα πιο sexy εσώρουχά σου, τυλίξου μέ έναν κόκκινο φιόγκο και Voila: Το καλύτερο δώρο που πήρε ποτέ! ΕΣΥ!  Να τον χαίρεσαι τον Γιάννη σου!