Φαντάσου να είσαι στα σύνορα μιας πολιτείας, του Αϊντάχο για παράδειγμα, με μίαν άλλη, το Κάνσας (ούτε που ξέρω αν συνορεύουν αυτές οι δυο), και στη μία να επιτρέπεται ο  γυμνισμός σε δημόσιο δρόμο, ενώ στην άλλη όχι. Εντάξει ακραίο το σενάριο μου και ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά και οι εννιά νόμοι που μας παρουσιάζει το Thrillist.com περί γυμνισμού ή αντιγυμνισμού είναι αυτό που λέμε «κουφοί».

1.Πεζοπορία χωρίς εσώρουχα. Στο Λος Άντζελες- α, ΗΠΑ κι αυτό, δεν έπεσα μακριά με το παράδειγμα μου - οι πεζοπόροι που παίρνουν σβάρνα τους λόφους και τα δάση εκεί στο Hollywood μπορούν αν θέλουν να το κάνουν εντελώς γυμνοί.

2. Να κυκλοφορείς μόνο με τα εσώρουχα στην Λουιζιάνα. Εδώ ο νόμος είναι λίγο περίεργος και με πολλές ερμηνείες, καθώς σου επιτρέπει μέχρι και γυμνός να βγεις αρκεί να μην είσαι σέξι. Δεν γνωρίζουμε αν έχουν κάποιο σεξόμετρο, αλλά αν σας πιάσουν ο δικηγόρος σας μπορεί πολύ εύκολα να πείσει το δικαστήριο να σας αφήσει.

3.Απαγορεύεται να είσαι γυμνός σπίτι σου. Αυτός ο πολύ δημοκρατικός νόμος ισχύει στην Σιγκαπούρη. Κι εδώ όμως υπάρχει παραθυράκι. Δεν είναι αυτεπάγγελτη η σύλληψη αν τον παραβείς. Ούτε έχουν κάμερες σπίτι σου. Προϋποθέτει να σε δει κάποιος και να σε καταγγείλει. Κάτι που δεν είναι τόσο δύσκολο αν σκεφτείτε ότι εκεί τα σπίτια είναι μικρά και τα παράθυρα πιάνουν όλο τον χώρο. Έχει και βαρύ πρόστιμο 2.000 δολαρίων-wtf!

4. Τα κοντά μπλουζάκια και τα μπουστάκια  είναι παρανομία στο Κλίβελαντ. Για την ακρίβεια όχι τα ρούχα, αλλά το περίφημο underboob, δηλαδή το στήθος που φαίνεται από την κάτω μεριά.

5. I’m a nudist man in New York. Η Νέα Υόρκη επιτρέπει στις γυναίκες να κυκλοφορούν με το στήθος έξω (μην ξεχνάς και το κίνημα του καλοκαιριού το Free The Nipple με την Σκάουτ Γουίλις, την κόρη του Μπρους, που τα πέταξε στους δρόμους). Προϋπόθεση να μην κερδίζεις λεφτά από αυτό.

6. Στο Σάνφορντ της Φλόριντα μπορείς να είσαι γυμνός στην σκηνή (θεατρική, μουσική κτλ) αρκεί να είσαι αυθεντικός/η. Κοινώς, όσες έχετε φουσκώσει τα τσιτσία σας πάτε μέσα. Όσες είστε περήφανες περδικόστηθες τηρείτε το νόμο.

7. Home alone naked. Στην Βιλαερμόζα του Μεξικό ισχύει ότι και στο #3 μόνο που εδώ το πρόστιμο είναι μικρό: 36 ώρες φυλακή ή 121 δολάρια. Ε, όχι ρε παιδιά και να σκάσουμε 120 δολάρια για ένα σεξ…Με επαγγελματίες και συνοδούς να πηγαίναμε φθηνότερα θα ερχόταν!

8. Παράνοια γυμνισμού στην Τάμπα Μπέι. Ο νόμος λέει ότι όταν προσφέρεις έναν τόπλες χορό σε στριπτιτζάδικο απαγορεύεται να είσαι τόπλες και με την παρουσία αλκοόλ. Επίσης, πρέπει να κάνεις το lap dance 6 μέτρα μακριά από το αφεντικό. Έλα Χριστέ και Παναγιά!

9. Έξι ζώνες που λύνουν τα παντελόνια. Στο Μόναχο πριν μερικά χρόνια δημιούργησαν έξι ζώνες σε περιοχές της πόλης, όπου οι φανατικοί γυμνιστές μπορούν να μένουν τσίτσιδοι.

Εγώ φοράω 2 ζευγάρια κάλτσες και γάντια μες στο σπίτι από το κρύο και οι άλλοι πάνε και ξεγυμνώνονται δημόσια…