Ο ήλιος καίει, ο υδράργυρος είναι διαρκώς ψηλά και εσύ προσπαθείς να ανταπεξέλθεις μέσα στην ανυπόφορη ζέστη. Και μπορεί να σκέφτεσαι τον Βόρειο Πόλο σαν την ιδανική φετινή πρόταση διακοπών, αφού στην ιδέα και μόνο της ζέστης στην παραλία… λιώνεις! Όμως, με την νέα cooling φροντίδα του Icy After Sun της FREZYDERM ίσως αναθεωρήσεις τον ταξιδιωτικό σου προορισμό και κλείσεις τελικά εισιτήρια για εκείνο το νησάκι που ονειρευόσουν όλη τη χρονιά!

FREZYDERM ICY AFTER SUN

ΥΔΡΟΓΕΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΗΛΙΟΕΚΘΕΣΗ

Προσφέρει στο δέρμα το υπέρτατο cooling effect. Διαθέτει σύνθεση με ειδικά μελετημένα ενεργά για άμεση δράση, καθώς μειώνει τη θερμοκρασία του δέρματος κατά 1,5ο c μέσα σε μόλις 2 λεπτά. Μία αίσθηση ανακούφισης που τη νιώθεις πραγματικά στην επιδερμίδα.

Είναι ειδικά μελετημένη όχι απλώς να ανακουφίζει το δέρμα μετά την έντονη έκθεση στον ήλιο αλλά να το επαναφέρει,  ενεργοποιώντας άμεσα τους μηχανισμούς επανόρθωσής του.

Χαρίζει άμεση και απολαυστική δροσιά που διαρκεί. Η επιδερμίδα «ξεδιψά» και αναζωογονείται αμέσως μετά την εφαρμογή αλλά και ώρες μετά.

Μπαίνει και στο ψυγείο για ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς και καταπράυνσης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΙΣΘΗΤΗΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ
32% μείωση ερεθισμού*
79% μείωση κνησμού*
58% μείωση καύσου*

Επιπλέον, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία πολύτιμη για το δέρμα που εκτέθηκε στην ηλιακή ακτινοβολία. Η Καινοτομία Dark CPD Block εμποδίζει τον σχηματισμό ελευθέρων ριζών που συνεχίζει για ώρες μετά τον ήλιο και την παραλία, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.