Η Sprite ανανεώνεται και υπόσχεται να μας συναρπάσει με τη νέα ακαταμάχητη γεύση της, αλλά και τη νέα δυναμική της εμφάνιση! Χάρη στη νέα σύνθεσή της, οι fans του αγαπημένου αναψυκτικού – και όχι μόνο – θα απολαύσουν την πιο δροσιστική Sprite και θα ζήσουν μία μοναδικά απολαυστική εμπειρία!  

Η νέα Sprite Lime-Lemon είναι η ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να ξεδιψάσουν με την ακαταμάχητα δροσιστική γεύση Lemon-Lime, ενώ η Sprite Zero Sugar είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που θέλουν να απολαύσουν τη μοναδική γεύση της Sprite, με μηδέν ζάχαρη. Όποια κι να επιλέξεις, η νέα Sprite είναι ο απόλυτος σύμμαχος δροσιάς μέσα στη μέρα σου, αλλά και το perfect match για τις spicy συνταγές που έχεις σκεφτεί να δοκιμάσεις!

Το αγαπημένο αναψυκτικό δεν αναβαθμίζει όμως μόνο τη γεύση του, αλλά και την εμφάνισή του σε όλες τις συσκευασίες. Η νέα super cool γραφική ταυτότητα, αποτυπώνεται τόσο στη συσκευασία των 330 ml, όσο και στις συσκευασίες των 500 ml και 1.5 lt., που βρίσκουν τη θέση τους σε ένα διάφανο μπουκάλι. Το νέο διάφανο μπουκάλι, διευκολύνει τη διαδικασία της συλλογής και της ανακύκλωσης και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης που ακολουθεί το brand τα τελευταία χρόνια.

Η ανανεωμένη Sprite συνεχίζει και φέτος να σκορπίζει δροσιά, με βασικό μήνυμα το “ΜΗ ΣΚΑΣ, STAY COOL. Η επιτυχημένη global καμπάνια του brand, μας προτρέπει να κάνουμε reset στη μέρα μας, βρίσκοντας τρόπους να ζούμε κάθε στιγμή στο έπακρο. Φέτος μάλιστα, έρχεται να εξελίξει το μήνυμα και να μας δείξει πως η λύση βρίσκεται στη νέα ακαταμάχητη παγωμένη γεύση της Sprite! Η καθαρότητα, η αυθεντικότητα και ο δυναμικός χαρακτήρας της Sprite είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και αναποδιά και να δώσουμε στον εαυτό μας το pause που έχει ανάγκη.

Δοκίμασε και εσύ την ΝΕΑ ακαταμάχητη γεύση της Sprite! Άφησε πίσω καθετί που σε ζορίζει μέσα στη μέρα σου, γιατί έτσι κι αλλιώς Heat Happens!

Stay Tuned γιατί αυτό το καλοκαίρι η Sprite θα βρεθεί στα πιο cool Festivals της πόλης: Colourday Festival, MAD VMA-Village Opening & Athens Street Food Festival