Η Serkova vodka, παρουσιάζει τη νέα Summer Limited Edition φιάλη της, η οποία έχει φιλοτεχνηθεί το fashion brand Peace + Chaos!

Η Serkova δεν είναι απλώς µία βότκα. Έχει χαρακτήρα, έχει ένταση, έχει ιστορία. Και αυτό είναι κάτι που βγαίνει από τον εσωτερικό της κόσμο,​ από τη βάση του προϊόντος, την ίδια τη βότκα.

Η Peace & Chaos είναι μια μάρκα ξεχωριστή και αναγνωρίσιμη λόγω των μοναδικών εκτυπώσεων και των σχεδίων τους. Κάθε σχέδιο και ρούχο αφηγείται μια ξεχωριστή ιστορία.

To design της νέας limited φιάλης δεν είναι ένας τυχαίος σχεδιασμός. Είναι η αντανάκλαση του εσωτερικού κόσμου της Serkova όπως αποτυπώθηκε από τους δύο καλλιτέχνες.​

Το φίδι, η τίγρης, ο κεραυνός, το μάτι είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της νέας Limited edition φιάλης, τα οποία δένουν μεταξύ τους μοναδικά και αναδεικνύουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα και των δύο brands!

To TV spot αναμένεται να βγει στον αέρα στα μέσα Ιουνίου, ενώ η νέα Summer Limited Edition Serkova by Peace + Chaos είναι ήδη διαθέσιμη σε όλες τις αλυσίδες Super Market αλλά και κάβες.

Stay tuned!