Με σύνθημα «ένα εσпρέσo freddo παρακαλώ!» το νέο lifestyle brand Lillian Muir συστήνεται ως η καθημερινή ενσάρκωση της μεσογειακής γοητείας. Με «καταγωγή» από την Αυστραλία αλλά έχοντας «γεννηθεί» στην Ελλάδα, η φιλοσοφία της Lillian Muir για το «άγνωστα γοητευτικό» ξεδιπλώνεται μέσα από τα τρία πρώτα hero products περιποίησης σώματος – το καινοτόμο Freddo Espresso Transforming Body Scrub,  την πλούσια ενυδατική Whipped Body Cream και την πολυτελή βούρτσα σώματος Body Sweep. Τα προϊόντα Lillian Muir περιέχουν συστατικά και αιθέρια έλαια  που καλλιεργούνται και συλλέγονται από Έλληνες παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας  τους θησαυρούς της ελληνικής γης.

Αιχμαλωτίζοντας το «άγνωστα γοητευτικό»

 

Ένα συνηθισμένο πρωινό «λουσμένο» από το ζεστό φως του ήλιου που απλώνεται πάνω από την πόλη... Οι γειτονιές στην καρδιά της Αθήνας με τα δαιδαλώδη σοκάκια και τα cafe που σφύζουν από ζωντάνια, η γοητεία των μπουτίκ με χειροποίητα προϊόντα και η μαγευτική εικόνα της Ακρόπολης στην επόμενη γωνία.

«Σε ένα πολύβουο café, η ζωή ξεδιπλώθηκε μπροστά μου στην πιο αγνή της μορφή: μια ζωηρή συζήτηση ανάμεσα σε μια παρέα φίλων, ένας περαστικός χαμένος στον κόσμο μιας εφημερίδας, κάποιος να κοιτάζει προς τον ουρανό σε μια τηλεφωνική συνομιλία και μια θερμή επανένωση μεταξύ φίλων. Κοινό στοιχείο όλων, ότι απολάμβαναν έναν Freddo Espresso. Αυτή είναι η ουσία της μεσογειακής γοητείας – όχι οι εικόνες καρτ ποστάλ από γαλάζιες θάλασσες και ουρανούς, αλλά οι στιγμές  που γιορτάζουμε τη ζωή» εξηγεί η Kate Lillian Muir, Brand Founder & Owner της Lillian Muir.

Πώς μπορούμε όμως να κατακτήσουμε αυτή τη γοητεία του Μεσογειακού τρόπου ζωής; Τη ρομαντική εικόνα που υμνείται διεθνώς αλλά παραμένει ιδέα «άπιαστη»; «Το όραμά μας είναι να το καταφέρουμε όχι μέσα από ένα μεμονωμένο άρωμα ή προϊόν αλλά αναζητώντας την ουσία της».

Καλλιεργώντας τα συστατικά μας

 

«Σε συνεργασία με έναν νεαρό παραγωγό και μία Ελληνίδα χημικό, συλλέγουμε τα αιθέρια έλαια που περιλαμβάνονται στα προϊόντα Lillian Muir. Το Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Ελληνικού Κρίταμου, που περιέχει το Freddo Espresso Transforming Body Scrub, καλλιεργείται σε μία μικρή φάρμα στη Θεσσαλονίκη. Εξερευνήσαμε μαζί τη γη, σταθήκαμε κάτω από τον ήλιο και γίναμε παρατηρητές αυτής της μοναδικής τέχνης όπου βασίζεται η «αλήθεια» μας. Υπάρχει τόσος πλούτος και τόση ομορφιά σε αυτή την εμπειρία και χαιρόμαστε που είναι κομμάτι της ιστορίας μας. Αυτό μας οδήγησε στην αναζήτηση συνεργασίας με τοπικούς παραγωγούς, όπως τον προμηθευτή που μας παρέχει το Χιώτικο Μανταρίνι», αναφέρει η Kate Lillian Muir.

 

Αυτό είναι η Lillian Muir – ένα brand, μία ιστορία,

μία ζωντανή γιορτή της κρυμμένης γοητείας της Μεσογείου

– Kate Lillian Muir, Brand Founder & Owner