Η Folli Follie υποδέχεται το 2024, με τις πιο κομψές και δημιουργικές προτάσεις για το γούρι της νέας χρόνιας! Μοναδικά σχέδια για κάθε στυλ που υπόσχονται να χαρίσουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στις καθημερινές σας εμφανίσεις! Κομψά κολιέ minimal αισθητικής, σχηματίζουν με ιδιαίτερο τρόπο το νούμερο «24» σε δύο πρωτότυπους σχεδιασμούς.

Αντλώντας έμπνευση από την ελληνική ναυτοσύνη και τον παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό καραβιού, η Folli Follie καλωσορίζει τη νέα χρονιά με ένα γούρι, σύμβολο νέας πλεύσης. Το χειροποίητο γούρι-καράβι παίρνει μορφή από το νούμερο 4 που σχηματίζει το πανί και το νούμερο 2 που σχηματίζει το πλοίο, ως δύο μικρά πέταλα ενωμένα. Από ασήμι 925ο και με κίτρινη επιχρύσωση 18Κ, το γούρι-καράβι είναι διακοσμημένο με μικρές μπλε κρυστάλλινες πέτρες φέρνοντας αρμονία, τύχη και αισιοδοξία με τον ερχομό της νέας χρονιάς!

Το κρεμαστό μοτίφ σε σχήμα σταγόνας, από ασήμι 925 ο , που φέρει εσωτερικά το νούμερο «24», σε ματ επιχρύσωση 18K, αποτελεί μία ακόμα εντυπωσιακή πρόταση για γούρι από την Folli Follie. Κλασικό και μοντέρνο, το γούρι-σταγόνα δημιουργεί ένα ξεχωριστό κολιέ για όλες τις ημέρες του έτους.

Τα ιδιαίτερα γούρια της Folli Follie αποτελούν το ιδανικό δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

@follifollie #follifollie #ffluckycharm