Για τον εορτασμό των 10 χρόνων του Teddy Bear Coat, η Max Mara ξεκίνησε μια παγκόσμια fashion περιπέτεια. Η χνουδωτή κατοικία άνοιξε επίσημα στο Μιλάνο!

Από τις 11 έως τις 18 Νοεμβρίου ο Teddy σας προσκαλεί να επισκεφθείτε μια εντυπωσιακή κατοικία στο Portrait Milano, Corso Venezia, 11 για μια αξέχαστη εμπειρία μόδας.

The Fluffy Residence: ένας μαγικός τόπος, καταφύγιο τρυφερότητας.

Πρόκειται για έναν κόσμο που έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από ύφασμα Teddy. Εξερευνήστε τον χώρο. Διασκεδάστε και παίξτε. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τον μαγικό καθρέφτη. Είναι το αγαπημένο gadget του Teddy και θα δημιουργήσει το δικό σας Teddy alter ego.

Απολαύστε τη θέα μέσα από τα διαδραστικά παράθυρα της γειτονιάς του Teddy: μια χνουδωτή εκδοχή της πόλης όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Το Teddy Coat δεν είναι πλέον απλώς ένα fashion piece- γίνεται ένας ονειρεμένος κόσμος, ένας ολόκληρος τρόπος ζωής.

 

Αν βρεθείτε στο Μιλάνο επισκεφθείτε τη Fluffy Residence κάνοντας κράτηση! Είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ. στη Portrait Milano, Corso Venezia, 11. Μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία και την ώρα που προτιμάτε απευθείας από εδώ