Το Axia, το πρώτο extra dry απόσταγμα μαστίχας παγκοσμίως, επιλέχθηκε ως η ιδανική πρόταση για μια απολαυστική εμπειρία για τους επισκέπτες του AEGEAN Business Lounge, της μεγαλύτερης ελληνικής αεροπορικής εταιρείας. Tο premium positioning και η ελληνικότητα του brand αποτέλεσαν τον απόλυτο συνδυασμό για μια αξέχαστη εμπειρία στα Lounges της AEGEAN πριν την αναχώρηση των επιβατών. 

Συγκεκριμένα, στον ιδιαίτερα προσεγμένο και υψηλής αισθητικής χώρο του AEGEAN Business Lounge, στην Εκτός Schengen περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, στήθηκε ειδικά διαμορφωμένο branded bar station, το οποίο προσέφερε μοναδικά cocktails με βάση το Axia, ταξιδεύοντας γευστικά τους επιβάτες πριν από τις πτήσεις τους. Οι ταξιδιώτες της AEGEAN είχαν επίσης την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία σερβιρίσματος από τον καταξιωμένο Global Brand Ambassador Γιάννη Μηλιώτη, να δοκιμάσουν το Axia στο spirits booth του lounge  και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους με μια γευστική «απόδραση» πριν καν απογειωθούν!

Το Axia είναι ένα απόσταγμα από μαστίχα, χαμηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα το οποίο είναι δημιούργημα ενός συνδυασμού παραδοσιακών τεχνικών εκχύλισης και απόσταξης της αρωματικής φυσικής ρητίνης του μαστιχόδεντρου, που βρίσκουμε αποκλειστικά στο νησί της Χίου.

Αποκλειστικός διανομέας του Axia για την Ελλάδα είναι η Beverage World.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.beverage-world.gr/axia-extra-dry-mastiha/