Τα τελευταία χρόνια, ο Οίκος Angostura, ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς ρουμιού της Καραϊβικής από τα νησιά Trinidad & Tobagο, έφερε τον ΤΙΚΙ αέρα και στην Ελλάδα μέσα από τον αγαπημένο θεσμό Angostura Tiki Week. Φέτος, διοργανώνεται για 6η χρονιά και προβλέπεται να είναι πιο επικός από ποτέ!

Η Beverage World, ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου στην ελληνική αγορά, αφιερώνει όχι μία, αλλά δύο εβδομάδες σε Tiki Events με πρωταγωνιστές εξωτικά cocktails που έχουν ως βάση το αγαπημένο premium ρούμι Angostura! Έτσι ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ζήσει την απόλυτη Tiki εμπειρία!

Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 25 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 8 Ιουνίου, 30 bars σε 14 Tiki πόλεις θα βάλουν τα εξωτικά τους και θα γιορτάσουν το Tiki Week με μοναδικά Angostura cocktails, δίνοντας δώρο limited-edition Tiki ποτήρι, σε όσους απολαύσουν τις κοκτεϊλάρες τους.

Την έναρξη του Tiki Week θα κηρύξει ο Daniyel Jones, o Global Brand Ambassador της Angostura, με μια σειρά από masterclasses και special guests σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και Κρήτη!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο angosturatikiweek.com