Την Πέμπτη 11 Μαΐου, το notos Θεσσαλονίκης καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα fashion catwalk, στη Στοά Χιρς, παρουσιάζοντάς τις νέες συλλογές των fashion brands.

Λάτρεις της μόδας μεταξύ των οποίων celebrities, influencers και δημοσιογράφοι από Αθήνα & Θεσσαλονίκη είχαν την ευκαρία να απολαύσουν ένα μοναδικό show και να γνωρίσουν νέες αφίξεις από brands όπως Koudounaris, Self Portrait, Versace, Karl Lagerfeld, Kooreloo, Sister Jane, Patrizia Pepe και πολλά ακόμα.

Από τα νέα fashion brands, το brand Stelios Koudounaris, παρουσίασε νέες καλοκαιρινές δημιουργίες του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη, που πρωταγωνίστησε στην επίδειξη. Ξεχωριστή θέση στο catwalk είχε το brand Kooreloo, με τις χειροποίητες τσάντες που εμφανίστηκαν σε πολλά & διαφορετικά στιλ του catwalk.

Ο Άρης Γεωργιάδης επιμελήθηκε το styling των μοντέλων με τις μοναδικές του επιλογές στις νέες τάσεις που επιβάλλουν τα SS23 catwalks! Η Shiseido, με τον μοναδικό Βαγγέλη Θώδο και τα κορυφαία προϊόντα ομορφιάς ανέλαβε το make up, ενώ ο ταλαντούχος Γιάννης Χατζηχριστοδούλου, των Yianni Hair Spa με την ομάδα του, επιμελήθηκαν το hairstyling των μοντέλων. 

Κύριοι partners του All Things Fashion catwalk by notos ήταν  η Sky Express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, που χειρίστηκε με επαγγελματισμό την μεταφορά των δημοσιογράφων που παρευθρέθηκαν στο event και ο κορυφαίος ξενοδοχειακός όμιλος Tor Hotel Group που φρόντισε για την άνετη διαμονή των προσκεκλημένων.

Τα δώρα των προσκεκλημένων, ήταν ευγενική χορηγία των:

  • Stelios Koudounaris: με ένα από τα πιο fashion αξεσουάρ του καλοκαιριού
  • Kooreloo: με τις υπέροχες χειροποίητες τσάντες
  • Bath and Body Works: το skincare brand με τα υπέροχα προϊόντα για την περιποίηση σώματος
  • Jimmy Fairly: με τα πιο elegant fashion γυαλιά ηλίου

Μετά την επίδειξη ακολούθησε cocktail party και οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαρία να περιηγηθούν στα νέα fashion corners του πολυκαταστήματος και να γνωρίσουν όλα τα summer beauty,  fashion & home trends των μεγάλων & ανερχόμενων brands. 

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos σε Instagram, Facebook, YouTube & TikTok.

Social channels:  IG: @notosofficial , FB:@notosGreece, YouTube @notosofficial  & TikTok: @notos_official

Web: www.notos.gr