Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει: όχι μόνο μια γιορτή, αλλά και μια σημαντική στιγμή ευγνωμοσύνης προς έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας... και μια στιγμή για να γιορτάσετε και τον εαυτό σας!

Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να χαρίσετε σε κάποιον -ή στον εαυτό σας- μια περιποίηση ομορφιάς και ευεξίας, μια στιγμή απόλυτης χαλάρωσης που θα σας προσφέρει σφριγηλή, τονωμένη και λαμπερή επιδερμίδα!

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας 2023, η FOREO, ο σουηδικός κολοσσός της ομορφιάς και της ευεξίας, σας επιφυλάσσει μερικές γλυκές εκπλήξεις, όπως ανεπανάληπτες προσφορές - έως και 50% έκπτωση! - από τις 1 έως τις 9 Μαΐου, για τις πιο εμβληματικές και περιζήτητες συσκευές της.

ΣΦΡΙΓΗΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ FOREO BEAR


Έχετε μαμά - ή είστε μαμά! - υπερφορτωμένη με τις καθημερινές εργασίες και που λαχταράει αυτή την έξτρα πινελιά ενέργειας; Η επίτευξη και η διατήρηση ενός σφριγηλού και αναζωογονημένου προσώπου θα είναι εύκολη και ανώδυνη, χάρη στη συσκευή FOREO BEAR. Αυτή η κλινικά ελεγμένη, φουτουριστική συσκευή beautytech με τεχνολογία μικρορευμάτων και παλμούς T-Sonic™ έχει σχεδιαστεί για τη σύσφιξη του προσώπου και είναι ο τέλειος σύμμαχος ομορφιάς για όσους θέλουν να απολαύσουν μια πραγματική γυμναστική προσώπου από την άνεση του σπιτιού τους. Το ιδανικό δώρο για να χαρίσετε στη σούπερ μαμά σας ένα ανανεωμένο πρόσωπο και δέρμα, έτοιμο για την επόμενη πρόκληση!

ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ FOREO LUNA 3

Αν ψάχνετε για μια λύση περιποίησης της επιδερμίδας ομορφιάς και ευεξίας για να... ξεκινήσετε από τα βασικά, η συσκευή FOREO LUNA 3 είναι για εσάς! Το πρώτο βήμα της βέλτιστης ρουτίνας ομορφιάς είναι στην πραγματικότητα ο σχολαστικός καθαρισμός της επιδερμίδας, για να διατηρήσετε ένα υγιές, καθαρό και πάνω απ' όλα... χωρίς στρες δέρμα, εν μέσω των χιλιάδων πιέσεων της καθημερινότητας. Η εμβληματική βούρτσα καθαρισμού και τόνωσης προσώπου FOREO LUNA 3, με τα απόλυτα αντιβακτηριακά, απαλά και αποτελεσματικά τριχίδια σιλικόνης και το συσφικτικό μασάζ είναι ό,τι χρειάζεστε για ένα άμεσα πιο φρέσκο και φωτεινό πρόσωπο. Το τέλειο δώρο για να κάνετε τη μαμά σας να νιώσει περιποιημένη και ευτυχισμένη!

ΘΡΕΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ FOREO UFO 2


Αν, από την άλλη πλευρά, αναζητάτε ένα δώρο που προσφέρει μια απαλή και ντελικάτη περιποίηση προσώπου με στόχο την απαραίτητη θρέψη στο αφυδατωμένο ή θαμπό δέρμα, η συσκευή FOREO UFO 2 δεν θα σας απογοητεύσει! Πώς μπορείτε λοιπόν να επιτύχετε και να διατηρήσετε μία σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα από το πρωί έως το βράδυ; Αυτό το ισχυρό μικρό beautytech gadget επιτρέπει τη βελτιστοποιημένη εφαρμογή των μασκών προσώπου που ενεργοποιούνται με τη συσκευή  UFO, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα και τα οφέλη τους. Χαρίστε το και στη μαμά σας, μαζί με τις μάσκες προσώπου από τη συλλογή FOREO UFO Masks (17 διαφορετικές επιλογές!), για να την κάνετε να νιώθει λαμπερή και περιποιημένη κάθε μέρα του χρόνου!

Οι beauty tech συσκευές FOREO είναι διαθέσιμες στο foreo.com, στα καταστήματα Sephora και στο sephora.gr