Το παγκοσμίου φήμης και υψηλής αισθητικής σκανδιναβικό brand GEORG JENSEN στήριξε ως μεγάλος χορηγός, για 3η συνεχή χρονιά, το GNTM5, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό μόδας και ομορφιάς, στην κατηγορία κοσμημάτων, στο οποίο νικήτρια ήταν η εντυπωσιακή 19χρονη Αλεξία Τράικο.

Σε ένα mini event προς τιμήν της, στο flagship store στο Golden Hall, η Αλεξία Τράικο εμφανίστηκε σαν νεράιδα και έκλεψε τις εντυπώσεις ολοκληρώντας το κομψό outfit με κοσμήματα μοναδικής αισθητικής Georg Jensen.

Η Χριστίνα Παναγιώτου, Head of Sales του brand παρέδωσε στη νικήτρια, Αλεξία Τράικο, το εντυπωσιακό έπαθλο του διαγωνισμού, το οποίο περιλάμβανε κοσμήματα και ρολόι μοναδικού design του οίκου Georg Jensen.

Συγκεκριμένα, το έπαθλο αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό δαχτυλιδιών της διάσημης συλλογής Fusion, δημιουργία της σχεδιάστριας Nina Koppel, από κίτρινο, ροζ και λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια, και το χρυσό ρολόι Koppel 18 καρατίων, του θρυλικού σχεδιαστή Henning Koppel, Swiss Made με αυτόματο μηχανισμό.

Η Head of sales της εταιρείας, Χριστίνα Παναγιώτου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι που για ακόμη μια χρονιά στηρίζουμε έμπρακτα τον κορυφαίο διαγωνισμό μόδας, και παραδίδουμε στην νικήτριά του, Αλεξία Τράικο, μοναδικά κομμάτια Georg Jensen. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία, και η πορεία της να είναι τόσο λαμπερή όσο η λάμψη των διαμαντιών!»

Στο event έδωσε το παρών και η fashion influencer  Έλενα Γαλύφα, που συμμετείχε στο GNTM5 ως hostess, καλωσορίζοντας τις υποψήφιες στις auditions τους. Η Έλενα, που επιλέγει συχνά το σκανδιναβικό brand για τα looks της, καθώς το Nordic style της ταιριάζει πολύ, φωτογραφήθηκε με την Αλεξία και της έδωσε και πάλι συγχαρητήρια για το ήθος και τον επαγγελματισμό που έδειξε στον διαγωνισμό.