Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τους κήπους και την αισθητική της Προβηγκίας, η εταιρία Beauty Vibes -αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου L’Occitane En Provence στην Ελλάδα- εγκαινίασε το ανακαινισμένο κατάστημα του οίκου στη Γλυφάδα στην Πλατεία Εσπερίδων 2.

Το ανανεωμένο κατάστημα έχει ως στόχο να αναδείξει την κουλτούρα των παραδοσιακών χειροποίητων τεχνικών της Προβηγκίας, όπως και τη δέσμευση του οίκου να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν σε αρμονία με τον εαυτό τους και με τη φύση.

Εκλεκτοί καλεσμένοι όπως beauty editors, influencers αλλά και προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ, ταξίδεψαν στον κόσμο του οίκου L’Occitane όπου η περιποίηση της επιδερμίδας πηγάζει από τα θαύματα της φύσης, ανακαλύπτοντας προϊόντα από νέες αλλά και κλασσικές συλλογές, όπως τις best seller Immortelle, Shea Butter και Almond.

Παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις χειροποίητων φυσικών χυμών και θρεπτικών ξηρών καρπών  που δημιούργησαν τα ζαχαροπλαστεία Fresh Pattiserie στο ειδικά διαμορφωμένο Juice & Nut Bar που στήθηκε στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Instagram: @loccitane_gr

#LOccitanegr #CultivatorsOfChange #NotJustABrand

 

Οι συλλογές του οίκου LOccitane En Provence είναι διαθέσιμες, στα παρακάτω καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και e-shops:

L’Occitane En Provence Boutique, Κασσαβέτη 4, Κηφισιά

L’Occitane En Provence Boutique, Πλ. Εσπερίδων 2, Γλυφάδα