Εμπλουτισμένο με νότες κορυφής από μαύρο φραγκοστάφυλο, αυτό το κομψό γυναικείο άρωμα αποκαλύπτει τη βελούδινη θηλυκότητα του τριαντάφυλλου, χαρακτηριστική νότα της σειράς Irresistible. Λουλουδένιο άρωμα, που συνδυάζεται με την απαλότητα της ίριδας και παράλληλα ξυλώδες και αισθησιακό χάρη στο λευκό πατσουλί.

IRRESISTIBLE MINDSET

Αντικατοπτρίζει τις γυναίκες που θέλουν να ζουν την κάθε στιγμή, να διασκεδάζουν και να εκφράζονται αυθεντικά και ελεύθερα με ζωντάνια! Η ακαταμάχητη γυναίκα είναι δυναμική και αυθόρμητη.

 

Το IRRESISTIBLE Rose πλαισιώνεται από τα τριαντάφυλλα Δαμασκηνού, που καλλιεργούνται στην Τουρκία για τον οίκο Givenchy. Αποτελείται από μοναδικά αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, που χρησιμοποιούνται συχνά στην αρωματοποιία. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου εμπλουτίζεται με το ροδόνερο για να δημιουργήσει ένα φρέσκο και φυσικό άρωμα που πλησιάζει τη μυρωδιά ενός πραγματικού λουλουδιού. Το IRRESISTIBLE τριαντάφυλλο συγκεντρώνεται σε συνεργασία με αγρότες με βιώσιμο τρόπο, με σεβασμό στη φύση.

Στις νότες κορυφής, το ροζ πιπέρι Μαδαγασκάρης, πατσουλί και μαύρο φραγκοστάφυλο, που ενισχύουν τη θηλυκότητα του Velvety Rose, της ακαταμάχητης υπογραφής IRRESISTIBLE.

Στην καρδιά του το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και ροδόνερο για να προσφέρει ένα φυσικό άρωμα. Η αρωματική του βάση είναι το λευκό πατσουλί για μια μαγευτική, πολύ αισθησιακή υπογραφή.

Μία σύνθεση απόλυτα βελούδινη, που παίζει με το συνδυασμό έντονων μόσχων και του σανταλόξυλου.

Το μπουκάλι του Rose Velvet διαθέτει ένα κομψό design σε ροζ απόχρωση. Χαρακτηριστικό του είναι το πολύπλευρο πρίσμα.

Διατίθεται σε συσκευασίες 35ml, 50ml & 80ml.

 

 #givenchybeauty #fragrance #irresistible