Η σουηδική μάρκα FOREO λανσάρει σήμερα το FOREO IRIS 2, τη συσκευή μασάζ προσώπου τελευταίας γενιάς για το περίγραμμα των ματιών που μειώνει τις ρυτίδες, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους και χαρίζει ένα φωτεινό, αναζωογονημένο βλέμμα.

Καθώς μεγαλώνουμε, η μεμβράνη που συγκρατεί τον λιπώδη ιστό που προστατεύει τα μάτια μέσα στις οφθαλμικές κόγχες γίνεται όλο και πιο λεπτή, ωθώντας τα λιποκύτταρα προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πρησμένα μάτια και μαύροι κύκλοι. Οι γυναίκες υποστηρίζουν ότι το πρώτο σημείο όπου παρατηρούν τα σημάδια της γήρανσης είναι γύρω από τα μάτια. Σχεδόν το 80% των γυναικών υποφέρει από πρήξιμο και σακούλες κάποια στιγμή στη ζωή τους, ενώ μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι και οι άνδρες αναπτύσσουν ρυτίδες στις γωνίες των ματιών τους πάνω από 10 χρόνια νωρίτερα από τις γυναίκες.

Έχει αποδειχθεί ότι η ψηφιακή κόπωση των ματιών επηρεάζει περίπου το 75% των ανθρώπων που εργάζονται σε οθόνες. Αυτό σημαίνει, ότι περίπου 60 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, συχνά καταλήγουν να αλληθωρίζουν ή να κουράζουν τα μάτια τους, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ρυτίδες, πρήξιμο και ερεθισμό του δέρματος.

Η FOREO, ο κολοσσός της τεχνολογίας ομορφιάς που πάντα παρακολουθεί τις τάσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών, παρουσιάζει σήμερα το IRIS 2 - τη νέα βελτιωμένη, μη επεμβατική, γρήγορη, αποτελεσματική θεραπεία περιγράμματος ματιών. Η θεραπεία αυτή είναι εμπνευσμένη από τις αρχαίες τεχνικές λεμφικής αποστράγγισης που εφαρμόζονται στην Ασία και φέρνει επανάσταση με τους καινοτόμους παλμούς T-Sonic.

Αυτή η μικρή αλλά ισχυρή συσκευή μασάζ που αγαπήθηκε από διασημότητες, χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές λειτουργίες για να χαρίσει ένα τονωμένο, λαμπερό και αναζωογονημένο βλέμμα:

• Η πιεσοθεραπεία λειτουργεί για να αυξήσει τη λεμφική αποστράγγιση, βοηθώντας στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων και αναζωογονώντας και ξεφουσκώνοντας τα κουρασμένα μάτια. Βοηθά επίσης στη χαλάρωση της έντασης των μυών του προσώπου που προκαλείται από την κόπωση των ματιών από τις ψηφιακές οθόνες και την ανάγνωση μικρών εντύπων.

• Οι παλμοί T-Sonic προσφέρουν ένα απαλό μασάζ στο περίγραμμα των ματιών, συμβάλλοντας στην αύξηση της λάμψης τους και στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και του ποδιού της χήνας, με αποτέλεσμα ένα πιο σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.

Το FOREO IRIS 2 έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του περιγράμματος των ματιών, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα των καλλυντικών προϊόντων, αυξάνοντας την απορρόφηση των ενεργών συστατικών και προωθώντας τα βαθιά μέσα στο δέρμα για να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα.

Ο Igor Spina, Γενικός Διευθυντής Νότιας Ευρώπης της FOREO, δηλώνει: "Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε στο κοινό το IRIS 2. Αυτή η τελευταία προσθήκη στη σειρά των συσκευών τεχνολογίας ομορφιάς αντιπροσωπεύει ένα ακόμη βήμα προς το μέλλον στις λύσεις ομορφιάς και ευεξίας της FOREO: ένα απλό αλλά ισχυρό gadget υψηλής τεχνολογίας που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στη θεραπεία της περιοχής του περιγράμματος των ματιών και στοχεύει στην καταπολέμηση των σημαδιών του χρόνου, του άγχους και της κούρασης. Ακόμα πιο αποτελεσματικό και υψηλής απόδοσης, το IRIS 2 αποτελεί τη βέλτιστη λύση για την ολοένα και πιο απαιτητική πελατεία μας που επιθυμεί να λαμβάνει άμεσα και μακροχρόνια οφέλη από ανώδυνες και μη επεμβατικές θεραπείες".

Ανακαλύψτε παρακάτω όλες τις ιδιότητες, τα οφέλη και τις καινοτομίες του FOREO IRIS 2:

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 1 ΛΕΠΤΟ

Χρησιμοποιώντας μασάζ με ‘βελονισμό’ και παλμούς T-Sonic, το FOREO IRIS 2 παρέχει μια ενισχυμένη θεραπεία 60 δευτερολέπτων για το περίγραμμα των ματιών που μιμείται τις τεχνικές λεμφικής αποστράγγισης που εφαρμόζονται στην Ασία, για μια πιο φρέσκια και πιο λαμπερή εμφάνιση.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, φωτίζει τους μαύρους κύκλους, μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος κάτω από τα μάτια χαρίζοντας μια αναζωογονημένη, νεανική εμφάνιση.

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ενισχύει την αποτελεσματικότητα των καλλυντικών περιποίησης των ματιών, αυξάνοντας την απορρόφηση των ενεργών συστατικών, προωθώντας τα βαθιά στο δέρμα για να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματά τους.

ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΗΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Οφθαλμολογικά εγκεκριμένο ως ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία του περιγράμματος των ματιών. Έχει κατασκευαστεί από εξαιρετικά υγιεινή σιλικόνη που είναι 100% ασφαλής για το σώμα και το δέρμα, χωρίς BPA και φθαλικές ενώσεις. Καθαρίζεται εύκολα και είναι μη πορώδες για να αποτρέπουν την ανάπτυξη βακτηρίων. Τέλος, είναι άνετο, μαλακό, και απαλό για όλους τους τύπους δέρματος.

ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Είναι εξοπλισμένο με παλμούς T-Sonic, μασάζ ακουστικής πίεσης και σιγαστήρα έντασης. Έχει εργονομικό σχήμα που προσαρμόζεται στο περίγραμμα των ματιών και αντιολισθητική λαβή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασύρματα για εύκολη κινητικότητα και η συσκευή επαναφορτίζεται μέσω USB για έως και 150 χρήσεις ανά φόρτιση, με ενδεικτική λυχνία χαμηλής μπαταρίας. Το FOREO IRIS 2 είναι 100% αδιάβροχο και παρέχεται στην συσκευασία ειδική ταξιδιωτική θήκη, ώστε να μπορείτε να το παίρνετε πάντα μαζί σας.

 

ΚΥΡΙΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

✔ Φωτίζει, αναζωογονεί, ξεφουσκώνει και λειαίνει

✔ Εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και τα πόδια της χήνας

✔ Μειώνει το πρήξιμο και τα σημάδια κόπωσης

✔ Μειώνει την εμφάνιση μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια

✔ Βελτιώνει την απορρόφηση των καλλυντικών προϊόντων γύρω από τα μάτια

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

- Πρώτα απ' όλα, φορτίστε το FOREO IRIS 2. Όταν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, ξεκλειδώστε τη συσκευή πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα + και -. Η φωτεινή ένδειξη θα ανάψει για να υποδείξει ότι η συσκευή σας έχει πλέον ξεκλειδωθεί.

- Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι καθαρό και στεγνό. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να ταμπονάρετε λίγη κρέμα ή ορό γύρω από την περιοχή των ματιών σας.

- Πατήστε το κουμπί γενικής χρήσης για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση πατώντας τα κουμπιά + και -. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τους παλμούς T-Sonic, πατήστε το κουμπί γενικής χρήσης για δεύτερη φορά.

- Πιέστε απαλά το FOREO IRIS 2 κάτω από την εσωτερική γωνία του ματιού και γλιστρήστε γύρω από το περίγραμμα των ματιών για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Έπειτα επαναλάβετε τη θεραπεία και στο άλλο μάτι.

- Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, απενεργοποιήστε τη συσκευή πατώντας το κουμπί γενικής χρήσης.

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.