Πανευρωπαϊκή πρωτιά στην καινοτομία του skincare αποτελεί η νέα αποκλειστική συνεργασία του Dermaistas.gr με την BLUBAN, το μόνο K-Beauty brand καλλυντικών, με προϊόντα που προσφέρουν ανώτερη φροντίδα στην επιδερμίδα αλλά και τη μοναδική επιστημονικά πιστοποιημένη ασπίδα κατά της Μπλε Ακτινοβολίας!

Τα καινοτόμα προϊόντα της κορεατικής Bluban, φροντίζουν την επιδερμίδα με τα φυσικά συστατικά που περιέχουν, όπως η Centella Asiatica, το Mangosteen, τα νούφαρα και το Houttuynia Cordata. Επιπλέον όμως, προστατεύουν από την UV, αλλά και από την Μπλε Ακτινοβολία (blue light radiation), αφού η Bluban κατέχει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (πατέντα) το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής πρώτων υλών και καλλυντικών με λειτουργία αποκλεισμού μπλε φωτός!

Πόσα ξέρεις για την Μπλε Ακτινοβολία;

Η Μπλε Ακτινοβολία (blue light radiation) είναι παντού γύρω μας. Ο ήλιος εκπέμπει μπλε φως. Το ίδιο και οι λαμπτήρες, τα κινητά τηλέφωνα, οι οθόνες υπολογιστών, οι τηλεοράσεις, τα έξυπνα ρολόγια. Έχει επιβλαβή επίδραση στο δέρμα και τα μάτια και μπορεί να διαταράξει τον ύπνο μας επειδή επηρεάζει τα επίπεδα της μελατονίνης.

Το αξιοσημείωτο με την μπλε ακτινοβολία είναι ότι έχει την ικανότητα να διεισδύει πιο βαθιά στο δέρμα -προκαλώντας οξειδωτικό στρες- απ’ ό,τι η UV ακτινοβολία. Και μάλιστα χωρίς να το αντιληφθούμε καθώς δεν ζεσταινόμαστε ούτε καιγόμαστε από την μπλε ακτινοβολία, όπως με τη UV ακτινοβολία. Δεν συνειδητοποιούμε την παρουσία της και τη βλάβη που μπορεί να προκαλέσει άμεσα ή μακροπρόθεσμα στο δέρμα μας. Μελέτες έδειξαν ότι το μπλε φως έχει την ιδιότητα να ενεργοποιεί γονίδια που σχετίζονται με τη φλεγμονή και τη φωτογήρανση.

Η ευρέως γνωστή UV ακτινοβολία αποτελείται ουσιαστικά από τις ακτίνες UVA (315-400 nm) και τις ακτίνες UVB (280-315 nm). Η UVB διεισδύει μόνο στην επιδερμίδα μας ενώ μέρος της UVA διεισδύει βαθύτερα στο δέρμα φτάνοντας περίπου στο μέσο της πρώτης στιβάδας δέρματος (χόριο) που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα.

Το μπλε φως έχει τη δυνατότητα να βλάψει όλα τα στρώματα του δέρματος, προκαλώντας οξειδωτικό στρες (ελεύθερες ρίζες) και φτάνει στο στρώμα που είναι κάτω από την πρώτη στιβάδα δέρματος επιταχύνοντας τη δημιουργία ρυτίδων και τη γήρανση του δέρματος.

Εύλογα λοιπόν, οι Dermaistas ανακοινώνουν με υπερηφάνεια τη νέα αποκλειστική συνεργασία με μια από τις πλέον καινοτόμες Κ-Beauty εταιρείες, που αναβαθμίζει το skincare ενισχύοντας τα όπλα που διαθέτουμε για την προστασία της επιδερμίδας από τη φθορά και την πρόωρη γήρανση!

Όλα τα προϊόντα της BLUBAN  που ήδη υπάρχουν στο Dermaistas.gr, με έκπτωση γνωριμίας 15% για το πρώτο διάστημα, είναι δύο Cushions, δύο αντηλιακά και ένα toner pads set,  που περιλαμβάνουν σύσταση η οποία αποτρέπει την μπλε ακτινοβολία, προσφέροντας ενισχυμένη προστασία και έναντι του Ήλιου, ενώ το ίδιο ισχύει και με τα υπόλοιπα προϊόντα του brand που ήδη έχουν μπει από το Dermaistas.gr σε διαδικασία έγκρισης από τα όργανα της Ε.Ε. και τον ΕΟΦ για εισαγωγή προσεχώς!