Εδώ και 150 χρόνια, ο ιαπωνικός οίκος καλλυντικών Shiseido πρωτοστατεί στην επιστήμη και εμπνέεται από την τέχνη. Σε κάθε στάδιο της ιστορίας της, η Shiseido δίνει έμφαση στην ανακάλυψη καινοτόμων επιστημονικών επιτευγμάτων, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και μια απαράμιλλη αισθητική για να αναδείξει την εσωτερική και εξωτερική μας ομορφιά.

 

 

Σε επίσημες παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Athens Art Link, στις 26, 27 & 28 Σεπτεμβρίου, η Shiseido τίμησε την αληθινή ομορφιά με ένα «Life & Beauty Experience», μια έκθεση αφιερωμένη στην ιστορία, την πολιτιστική της κληρονομιά, την φιλοσοφία και τις αξίες που την χαρακτηρίζουν.

 

 

Με πλήρη αφοσίωση στην αξία της ιαπωνικής φιλοξενίας Omotenashi, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βιωματική ξενάγηση στα επιτεύγματα-σταθμούς της μάρκας, να εμπνευστούν από την παγκόσμια δέσμευση της Shiseido προς τον πλανήτη και να γοητευτούν από την Ikebana, την ιαπωνική παραδοσιακή ανθοδετική τέχνη, όπως παρουσιάστηκε από τα μέλη της Σχολής Ohara της Ιαπωνίας.

 

 

Η Shiseido αποκάλυψε επίσης στους προσκεκλημένους της το νέο ισχυρό δίδυμο ορών Βio-Performance Skin Filler Serums, με τη πρωτοποριακή MolecuShift Technology που αξιοποιεί τις δυνάμεις του υαλουρονικού οξέος περισσότερο από ποτέ. Για πρώτη φορά στην καλλυντική βιομηχανία, 2 οροί Night Infill and Day Full Expansion, αλληλοσυμπληρώνονται και επιτυγχάνουν την μέγιστη απόδοση υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, επαναφέροντας την σφριγηλότητα, τον όγκο και την ελαστικότητά του.

 

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν εκλεκτοί συνεργάτες της Shiseido, εκπρόσωποι τύπου, συντάκτες ομορφιάς και μόδας, εκπρόσωποι από το χώρο της τέχνης καθώς και οι σύμβουλοι ομορφιάς της μάρκας.