Η Beverage World, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, τιμά τη γυναίκα και το μοναδικό της ρόλο στην κοινωνία και στηρίζει για ακόμα μία φορά τις γυναίκες που διαμένουν στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας & των Παιδιών τους του Δήμου Αθηναίων. Η εταιρεία προχώρησε στην ενίσχυση του Ξενώνα για δεύτερη συνεχή χρονιά αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία υποστήριξης, ενδυνάμωσης και επανένταξης των γυναικών στην κοινωνία, υιοθετώντας το φετινό παγκόσμιο σύνθημα #BreakTheBias.

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας & των Παιδιών τους του Δήμου Αθηναίων προσφέρει στις γυναίκες και τα παιδιά τους ασφαλή φιλοξενία, σίτιση, ψυχοκοινωνική στήριξη και φροντίδα από εξειδικευμένο προσωπικό. Οι γυναίκες που φιλοξενούνται έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή έμφυλης βίας, όπως σωματική, ψυχολογική, σεξουαλική και οικονομική βία.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, η Beverage World συνεχίζει με απόλυτη συνέπεια να συμβάλει στην ενδυνάμωση του πλαισίου προστασίας των ευάλωτων συνανθρώπων μας και να στηρίζει πρωτοβουλίες που τους βοηθούν, όπως το έργο που πραγματοποιείται στον Ξενώνα.

Αντίστοιχα, και ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, στον οποίο ανήκει και η Beverage World, τίμησε το γυναικείο ανθρώπινο δυναμικό του και στήριξε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στις πέντε χώρες όπου δραστηριοποιείται

Σχετικά με τη Beverage World

Η Beverage World, ιδρύθηκε το 2005, με στόχο να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές μοναδικές και ποιοτικές επιλογές, ενώ ταυτόχρονα να αποτελεί την πρώτη επιλογή προμηθευτή και συνεργάτη στο ελληνικό εμπόριο. Το σημερινό portfolio της εταιρείας περιλαμβάνει τα κορυφαία προϊόντα που είναι γνωστά παγκοσμίως, όπως Lavazza, Gin Mare, Angostura, Appleton Estate, Frangelico, Crodino,  AXIA και πολλά άλλα.

Σχετικά με τον όμιλο Φώτος Φωτιάδης

Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, με μια ιστορία σχεδόν 80 ετών, κατέχει ηγετική́ θέση στην παραγωγή και εμφιάλωση ποτών, στην εμπορία ποτών και άλλων προϊόντων, στην ανάπτυξη γης και στον ασφαλιστικό κλάδο, ενώ δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία, Κροατία και Σλοβενία. Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, έχει συνάψει ένα ευρύ δίκτυο απαιτητικών διεθνών συνεργασιών και αναγνωρίζεται ως ένας από τους πιο σημαντικούς και αξιόπιστους συνεργάτες εταιρειών κολοσσών παγκοσμίου φήμης, όπως Carlsberg, Diageo, Jose Cuervo, Danone, Gruppo Campari, Moet Hennessy, Osotspa, Lanson, Lavazza, Ασφαλιστικό κολοσσό ΑΧΑ και πολλές άλλες.