Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, η αντηλιακή προστασία πρέπει να αποτελεί κυρίαρχο μέλημα. Καθώς ερχόμαστε από μία μακρά περίοδο όπου το δέρμα μας ελάχιστα εκτέθηκε στον ήλιο, είναι ακόμη πιο ευάλωτο σε αυτόν και πρέπει να το θωρακίσουμε απέναντι σε όλες τις πιθανές βλαβερές συνέπειές του.

Η Αντηλιακή Κρέμα με Bλαστοκύτταρα SPF50 παρέχει ολοκληρωμένη και υψηλή προστασία ευρέως φάσματος στο πρόσωπο και έτσι το καλύπτει τόσο από την υπεριώδη όσο και την υπέρυθρη ακτινοβολία. Περιέχει μία καινοτόμο φόρμουλα εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από φυτικά βλαστοκύτταρα και σύμπλεγμα ενζύμων θαλάσσιας προέλευσης για αντιοξειδωτική προστασία και αναγέννηση του δέρματος. Η σύνθεσή της συμπληρώνεται από φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, καθώς και υαλουρονικό οξύ ειδικού τύπου για βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος. Έχει απαλή υφή, γρήγορη απορρόφηση και δεν αφήνει λευκή χροιά.

Το Αντηλιακό Γαλάκτωμα σώματος SPF50 είναι απαλής υφής, σε μορφή σπρέι για εύκολη εφαρμογή και περιέχει φίλτρα και αντιοξειδωτικούς παράγοντες για θωράκιση από τις UVA, UVB και την υπέρυθρη ακτινοβολία. Είναι και αυτό εμπλουτισμένο με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθώς και βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5 και α-βισαβολόλη για καταπράυνση και αντιοξειδωτική προστασία, ενώ δρα προληπτικά κατά της φωτογήρανσης του δέρματος.

Εξίσου σημαντική όμως με την αντηλιακή προστασία για το καλοκαίρι είναι και η σωστή ενυδάτωση.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης των προϊόντων μας προκειμένου να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες και διαφοροποιημένες ανάγκες, προχωρήσαμε σε μία καθολική ανασύσταση ενός αγαπημένου προϊόντος ενυδάτωσης προσώπου της γκάμας μας, τις Σταγόνες Ομορφιάς.  Η νέα σύνθεση που επιλέξαμε εγγυάται γρήγορη, εις βάθος και μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και δρα κατά της γήρανσης. Η ανανεωμένη φόρμουλα του ορού μας είναι βασισμένη σε συστατικά φυτικής προέλευσης:

  • Εκχύλισμα καρπού ιβίσκου για άμεση ενυδάτωση & μείωση της διαδερμικής απώλειας νερού ακόμα και σε ακραίες & αντίξοες συνθήκες ή μετά την εφίδρωση από την άθληση.
  • Εκχύλισμα ανθέων καμέλιας για προστασία από την ατμοσφαιρική ρύπανση, αντιοξειδωτική δράση, μείωση λεπτών ρυτίδων, αύξηση στη σύνθεση του κολλαγόνου.
  • Βεταΐνη από ζαχαρότευτλο για προστασία από την αφυδάτωση.

Οι Σταγόνες Ομορφιάς είναι ένας ορός για όλους τους τύπους δέρματος, σε μορφή σπρέι για εύχρηστη εφαρμογή. Είναι η απόλυτη αίσθηση δροσιάς στο δέρμα!