Επιζητώντας σταθερά τη βελτίωση των συνθέσεων, η Mathilde Thomas και οι ομάδες της δημιούργησαν νέα προϊόντα κατά των κηλίδων ακόμα πιο αποτελεσματικά, πιο καθαρά και φυσικά.

  • Ο ορός Vinoperfect, ένα λατρεμένο προϊόν εδώ και 15 χρόνια

Αν γνωρίζει τέτοια επιτυχία, αυτό το οφείλει στην αποτελεσματική του δράση σε όλους τους τύπους κηλίδων, σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.  Εμφανή αποτελέσματα τον έχουν καθηλώσει στο Ν° 1 κατά των κηλίδων στα φαρμακεία. Κάθε 30 δευτερόλεπτα πωλείται ένας ορός παγκοσμίως.

Η Mathilde εμπνεύστηκε από μια προγονική παράδοση και μελέτησε τον χυμό από τις κληματίδες του αμπελιού από τον οποίο προέρχεται η Βινιφερίνη. Τα παλιά χρόνια στους αμπελώνες της Γαλλίας οι γυναίκες άλειφαν το πρόσωπο και τα χέρια τους με τον χυμό του αμπελιού για να απαλύνουν τις κηλίδες τους και να αποκτήσουν λαμπερή επιδερμίδα. 

  • 62 φορές πιο αποτελεσματική από τη Βιταμίνη C, η Βινιφερίνη δεν προκαλεί ερεθισμούς και είναι ανεκτή και από τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.   
  • Nέα, ακόμα πιο αποτελεσματική σύνθεση

Το 2021 o λατρεμένος ορός Radiance Serum Complexion Correcting παρουσιάζεται με ανανεωμένη σύνθεση χάρη σε έναν νέο βιομιμητικό γαλακτωματοποιητή που φέρνει την επανάσταση στην clean beauty.  Αυτός ο νέος γαλακτωματοποιητής, εμπνευσμένος από τη βιολογία, μιμείται την οργάνωση της δομής της επιδερμίδας κατά στρώματα. Μια ομοιότητα που διευκολύνει τη διείσδυση της Βινιφερίνης, βελτιστοποιώντας τη δράση της στις κηλίδες με αποτελεσματικότητα x 3,9. Έτσι έχουμε μια πιο αποτελεσματική και πιο καθαρή σύνθεση.

Αποτελεσματικός σε όλους τους τύπους κηλίδων

Κηλίδες ήλιου

  • Έπειτα από την έκθεση στον ήλιο.
  • Σε όλα τα σημεία που εκτίθενται στις ακτίνες UVA: πρόσωπο, ντεκολτέ, ώμοι, χέρια.

Κηλίδες υπερμελάγχρωσης

  • Έπειτα από μια φάση φλεγμονής (ακμή, ουλή).
  • Γενικά στη ζώνη T όπου παρουσιάζεται η ακμή.

Ορμονικές κηλίδες και μέλασμα εγκυμοσύνης

Πότε; Έπειτα από μια ορμονική αλλαγή (εγκυμοσύνη, αγωγή, αντισυλληπτικό χάπι). 

Πού; Στο πρόσωπο συμμετρικά: ζυγωματικά και μέτωπο.

  • Γήρανση και εγκατεστημένες κηλίδες 
  • Μετά τα 40.
  • Σε πρόσωπο, ντεκολτέ, ώμους, χέρια.

Αποτελεσματικός σε όλους τους τύπους επιδερμίδας

 

Αποτελέσματα κατά των κηλίδων από το πρώτο κιόλας μπουκαλάκι  

Η αποτελεσματικότητά του έχει αποδειχτεί κλινικά σε 6 φαινότυπους επιδερμίδας, από τον πιο ανοιχτόχρωμο έως τον πιο σκουρόχρωμο. Η σύνθεσή του δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες. Ο ορός Vinoperfect είναι επίσης κατάλληλος για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Μια ακόμα πιο καθαρή και φυσική σύνθεση

Πώς επεξεργαζόμαστε τις συνθέσεις μας

Οι απαιτήσεις μας είναι ολοένα πιο αυξημένες σε ό,τι αφορά τη φυσικότητα. Οι πρόοδοι της βιοτεχνολογίας μας προσφέρουν νέα φυσικά και εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά. Επεξεργαστήκαμε ξανά όλες τις συνθέσεις για να βελτιώσουμε το ποσοστό φυσικότητας των προϊόντων, το οποίο ξεπερνά το 95% σε όλες τις συνθέσεις.

Η νέα σειρά Vinoperfect

Radiance Serum Complexion Correcting: 30ml - 43€

Με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε Βινιφερίνη (1000ppm), διορθώνει και προλαμβάνει όλους τους τύπους κηλίδων, σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ. Απλώνεται κάτω από το αντηλιακό.

Concentrated Brightening Glycolic Essence: 150ml - 21€

Πρώτο βήμα της ρουτίνας Vinoperfect, προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα ευεργετήματα του ορού και βελτιστοποιεί τα αποτελέσματά του στη λάμψη x 2.. Πλούσια σε γλυκολικό οξύ, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και χαρίζει φωτεινή όψη. Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ πριν τον ορό.

Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream: 50ml - 31€

Χάρη στη δράση του γλυκολικού οξέος και των ενζύμων παπάγιας, λειτουργεί ως ήπιο πίλινγκ για φρέσκια και φωτεινή επιδερμίδα στο πρωινό ξύπνημα. Απλώνεται το βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό. Χρησιμοποιείται ως μάσκα νυκτός για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων της.    

Glycolic Peel Mask: 75ml - 23€

Μάσκα 2-σε-1, πλούσια σε AHA φυσικής προέλευσης, απολεπίζει ήπια και χαρίζει ομοιόμορφη, φωτεινή  επιδερμίδα σε 10 λεπτά.

Χρησιμοποιείται 2 φορές την εβδομάδα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα.

Instant Brightening Moisturizer: 50ml - 31€

To μυστικό της: η νιασιναμίδη σε συνδυασμό με τη Βινιφερίνη (500ppm). Ενυδατική κρέμα ημέρας που χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και λάμψη στη στιγμή.  Χρησιμοποιείται το πρωί σε πρόσωπο και λαιμό.

Dark Spot Correcting Hand Cream: 50ml - 10€

Προλαμβάνει και διορθώνει την εμφάνιση των κηλίδων. Χάρη στο βούτυρο καριτέθρέφει και επανορθώνει χωρίς λιπαρό αποτέλεσμα.

 

#Vinoperfect #After1Bottle   @Caudalie