Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει κι εσύ σκέφτεσαι τι αγορές θα κάνεις για τις καλοκαιρινές σου βόλτες, θυμήσου πως αυτούς τους μήνες δεν χρειάζεσαι πολλά ρούχα αλλά μερικά ευέλικτα κομμάτια, με τα οποία μπορείς να παίζεις δημιουργώντας διαφορετικούς συνδυασμούς.

Δες, λοιπόν, 5 κομμάτια, τα οποία όχι μόνο είναι στυλάτα αλλά και πολύ πρακτικά.

1. Το λευκό φόρεμα

Tα φορέματα είναι η πιο σωστή επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, καθώς είναι άνετα και σε κάνουν να νιώθεις ανάλαφρη. Τα ολόλευκα φορεματάκια είναι η τελευταία τάση της μόδας αφού το λευκό, τόσο σε φόρεμα, όσο και tops, είναι το χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με όλα. Για να συνδυάσεις το λευκό φορεματάκι σου και να ολοκληρώσεις το look σου, διάλεξε τα κατάλληλα κοσμήματα, τσάντα και παπούτσια που θα το αναδείξουν. Μην ξεχνάς ότι τα αξεσουάρ είναι αυτά που κάνουν την διαφορά.

 

2. Το πουκάμισο 

Οι πουκαμίσες είναι μία old time classic επιλογή, ρομαντική και ανάλαφρη για τις καλοκαιρινές βόλτες. Μπορεί να συνδυαστεί με κάθε παντελόνι, σορτς και φουστάκι.

 

3. Το top

Πρόκειται για τα πιο ευέλικτο και νεναικό κομμάτι του καλοκαιριού. Σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων, τα tops μπορούν να συνδυαστούν με ο,τιδήποτε επιθυμείς. Τα tank-tops, τα φανελάκια δηλαδή, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και επιλέγονται από τις περισσότερες influencers αυτές τις μέρες.

 

4. Η φούστα 

Ένα σχέδιο φούστας που σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σου, είναι αυτό με τα πολύχρωμα λουλούδια. Αυτές οι ρομαντικές φουστίτσες  έχουν φορεθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσουν να αποτελούν τάση και αυτό το καλοκαίρι.

 

5. Η παντελόνα

Για τις λάτρεις του boho-chic, οι αέρινες παντελόνες ήταν πάντα η καλύτερη επιλογή. Με μαγιό ή και με τοπάκι, οι παντελόνες κάνουν πάντα το στυλ εντυπωσιακό και μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα.