Μπορεί τα παπούτσια αυτά να μη σε κέρδισαν από την αρχή ή και να σου θύμισαν παλαιότερες εποχές με τουρίστες από τη Βόρεια Ευρώπη. Ωστόσο, η μόδα αλλάζει και επανέρχεται. Τα σανδάλια αυτά, που θυμίζουν ορειβασία, ποικίλουν σε σχέδια και αποχρώσεις και θεωρούνται ιδανικά για τις καλοκαιρινές σου βόλτες.

Eκτός από τελευταία λέξη της μόδας και μεγάλη τάση του 2020 & 2021, φημίζονται για την άνεση τους. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας καθώς και οι αγαπημένες μας instagramers, τα διάλεξαν για τις καλοκαιρινές μέρες. Εσύ μπορεί να τα βρεις σε πιο προσιτές εκδοχές.

Ο μεγαλύτερος γαλλικός οίκος μόδας, η Chanel, λάνσαρε τα δικά του hiking sandals, σε μαύρη απόχρωση,χρυσές λεπτομέρειες και πάτο από φελό. Είδες πόσο cosy δείχνουν τα σανδάλια αυτά;

 

H Nicole Ballardini, fashion blogger & influencer, συνδύασε τα μαύρα hiking sandals της, με μαύρο παντελόνι και χρυσό βραχιολάκι ποδιού, ανανδεικνύοντας τα ως παπούτσια που μπορούν να φορεθούν, εκτός από τις καλοκαιρινές μέρες, και τις ανοιξιάτικες/ φθινοπωρινές. 

 

Στους δρόμους του Παρισιού, η influencer Leia Sfez, έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με τα μαύρα σανδάλια της. Τρανταχτό παράδειγμα του πώς τα hiking sandals μπορούν να μετατρέψουν ένα total casual outfit σε ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό style!

 

H Selin Tufanoglu, η όμορφη Τουρκάλα influencer, προτίμησε και αυτή τα μαύρα hiking sandals για να συμπληρώσει το ανοιξιάτικο ασπρόμαυρο look της.

 

Η στυλάτη fashion director, Tiffany Hsu, συνδύασε τα μαύρα hiking sandals της με σορτσάκι και μαγιό, δημιουργώντας το τέλειο καλοκαιρινό outfit.

 

Eκτός, όμως, από τη μαύρη κλασσική απόχρωση, τα παπούτσια αυτά αξίζει να τα αγοράσεις και σε σομόν χρώμα, το οποίο είναι άκρως καλοκαιρινό. Όπως ακριβώς έκανε και η Κatie Hanine, η beauty & fashion influencer.

 

H αλήθεια είναι πως τα άσπρα hiking sandals μας κέρδισαν και μας έκαναν να πειστούμε πως θα είναι η επόμενη αγορά μας. Δείχνουν τέλεια με ένα πεντικιούρ σε έντονο χρώμα ή και σε nude απόχρωση όπως στη φωτογραφία που ακολουθεί.