Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, πρωταγωνιστεί στο πρώτο τηλεοπτικό σποτ του brand τυροκομικών προϊόντων «Αμφιλοχίας Γη», αναδεικνύοντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα της επαρχίας και στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα και παραγωγή τοπικών αγαθών.

Οι μικρές φάρμες και οι μικροπαραγωγοί καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα για να προσφέρουν σε όλους εμάς τα πιο αγνά και υψηλής ποιότητας υλικά στο τραπέζι μας. Από την εκτροφή των ζώων και την επεξεργασία της πρώτης ύλης, φρέσκα και τοπικά προϊόντα τυροκομικών προσφέρονται στο πιάτο μας για να μπορούμε να «ταξιδεύουμε» νοερά στις αγροτικές περιοχές της Ελλάδας, αφυπνίζοντας μας το αίσθημα της παράδοσης.

Την προσπάθεια αυτή, της διατήρησης της παράδοσης και της αυθεντικότητας των τοπικών προϊόντων της χώρας μας, καθώς και την αναγνώριση του μόχθου όλων των μικροπαραγωγών στηρίζει ο Σάκης. Μέσα από ένα οδοιπορικό στον τόπο όπου ξεκίνησαν όλα, ο No1 Έλληνας σταρ μας παρουσιάζει όλα τα στάδια παραγωγής και επεξεργασίας των αγαθών, την αγνότητα της πρώτης ύλης, την εύφορη περιοχή της εκτροφής των ζωών και την αξία της παράδοσης με το να μοιράζεσαι τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας με τα αγαπημένα σου πρόσωπα γύρω από το οικογενειακό τραπέζι.

Ο Σάκης Ρουβάς πιστεύει στη δυναμική της ελληνικής γης και στην ανεκτίμητη αξία των πρώτων υλών που βγάζει ο τόπος μας, το αποδεικνύει αυτό έμπρακτα επενδύοντας στον πρωτογενή τομέα αποκτώντας μερίδιο στην εταιρεία Αμφιλοχίας Γη (ΑΜΦΙΓΑΛ ΑΕ), εταιρίας που παράγει το «Αμφιλοχίας Γη», στηρίζοντας έτσι με κάθε τρόπο τους μικροπαραγωγούς που καθημερινά μας χαρίζουν τα πιο αγνά και ποιοτικά προϊόντα από τις φάρμες τους. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μας καλεί όλους να γίνουμε αρωγοί στην προσπάθεια της ανάπτυξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας.