Αν ψάχνεις ενόψει Χριστουγέννων το καλύτερο δώρο για το βαφτιστήρι, το ξαδερφάκι ή το... αγόρι σου (δεν περίμενες εμάς για να μάθεις ότι δεν μεγαλώνουν ποτέ, έτσι;), σου έχουμε καλά νέα! Το καινούριο παιχνίδι Invizimals™: Η Αντίσταση κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation®Vita, πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά. Επίσης, η σειρά παιχνιδιών Invizimalsλανσαρίστηκε από την εταιρεία παιχνιδιών AS και περιλαμβάνει 24 συλλεκτικές φιγούρες δράσης με τις κάρτες τους, μοναδικά αξεσουάρ και Playsets που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών. 

Όποιοις έχει ζήσει την εμπερία του κόσμου των Invizimals, παρέα με τον επιστήμονα Keni Nakamura και τη φίλη του Jazmin, θα ενθουσιαστεί με τη Συμμαχία των Invizimals ενάντια στα ρομπότ X-tractor,που επιστρέφουν με ολομέτωπη επίθεση στο αρχηγείο της Συμμαχίας.

Το παιχνίδι Invizimals™: Η Αντίσταση, εκτός από την απλή,κυκλοφορεί και σε συλλεκτική έκδοση που περιλαμβάνειτο παιχνίδι, 3 συλλεκτικά Invizimals και επιπλέον αποκλειστικό ψηφιακό περιεχόμενο. Για όσους δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το μαγικό κόσμο του PSVita,τοπαιχνίδι Invizimals™: ΗΑντίσταση κυκλοφορεί και σε μοναδικό πακέτο (bundle) μαζί με το PSVita.