Hello upper east siders, Gossip Girl here, your one and only source into the scandalous lives of the Manhattan’s Elite.’’

Έχουν περάσει σχεδόν 8 χρόνια από την τελευταία φορά που ακούσαμε από τους δείκτες της τηλεόρασης μας αυτή τη φράση. Στις 12 Δεκεμβρίου του 2012 ,η πολυαγαπημένη μας σειρά έριξε αυλαία, προβάλλοντας  το τελευταίο επεισόδιο με τον τίτλο "New York, I love You xoxo".

Από τότε, όλοι εμείς οι fans του σόου ανυπομονούσαμε για το μεγάλο reboot!

Η είδηση της επιστροφής της σειράς επιβεβαιώθηκε το φετινό χειμώνα προκαλώντας μας πολλά ερωτηματικά για τη νέα εκδοχή του ‘’Gossip Girl’’. Παρόλο που η πρεμιέρα έχει, για ευνόητους υγειονομικούς λόγους, καθυστερήσει να οριστεί, η παραγωγή έχει ήδη προχωρήσει στην διαδικασία επιλογής των νέων ηθοποιών.

Το καστ θα αναδιαμορφωθεί και- όσο κι αν θέλαμε- να δούμε τους αρχικούς ηθοποιούς της σειράς σε πρωταγωνιστικό ρόλο, θα αρκεστούμε σε μια πιθανή guest εμφάνιση τους. Η Kristen Bell, θα παραμείνει, ωστόσο, η εκφωνήτρια της σειράς. Σύμφωνα, εξάλλου, με την ανακοίνωση των παραγωγών "Kristen Bell has always been and will always be the voice of Gossip Girl’’. 

Όσο για το σενάριο, είναι βέβαιο πως θα γίνουν ριζικές αλλαγές. Δεν πρόκειται για τη συνέχεια της ίδιας ιστορίας στη Νέα Υόρκη αλλά για την εξέλιξη της σε μια διαφορετική εποχή. Μία εποχή όπου η τεχνολογία και τα social media είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των νέων…

Ποια νέα πρόσωπα, είναι πιο πιθανό να δούμε στην καινούρια σεζόν;

Emily Alyn Lind –σε πρωταγωνιστικό ρόλο- 

 

Whitney Peak

 

 

Τα αγόρια Jason Gotay και Johnathan Fernandez αλλά και την Zion Moreno

 

xoxo

Gossip Girl

(Κεντρική φωτό: Freepick)