Τώρα, λοιπόν, που το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του έφερε τις νέες τάσεις στα νύχια,  ήρθε η ώρα ενημερωθείς γι' αυτές που θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι του 2020! Το σωστό μανικιούρ μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση σου και να σε κάνει να ξεχωρίσεις, αρκεί να ακολουθείς τη μόδα.

Μάθε εδώ ποιες είναι οι τάσεις που μετρπάνε αυτή τη σεζόν:

 

1. Nude νύχια

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τα nude νύχια δεν θα αποτύχεις το καλοκαίρι του 2020! Είναι all time classic, διακριτικά, προσεγμένα και κάνουν το χέρι να δείχνει καθαρό και φρέσκο. Ένα συνηθισμένο tip για την nude απόχρωση είναι ότι δείχνει εντυπωσιακότερη σε πιο μακριά νύχια.

 

2. Μεταλλικά νύχια

Το καλοκαίρι, φέτος, χρειάζεται λίγη λάμψη! Και πώς θα το πετύχουμε αυτό; Η απάντηση είναι μία: μεταλλικά νύχια. Τα νύχια αυτά που ταιριάζουν τόσο σε βραδινές όσο και καθημερινές εμφανίσεις αποτελούν μεγάλη τάση και αναδεικνύονται καλυτέρα σε νύχια με μέτριο μήκος.

 

3. Διαφορετικά χρώματα σε κάθε νύχι

Αυτό το καλοκαίρι δεν υπάρχει λόγος να περιοριστείς σε ένα χρώμα καθώς ήρθε η απόλυτη καλοκαιρινή τάση. Διαφορετικά χρώματα στα νύχια - βάψε, δηλαδή, κάθε νύχι διαφορετικό χρώμα επιλέγοντας παστέλ αποχρώσεις. Βέβαια, θα πρέπει να υπάρχει μια συνοχή στα χρώματα που θα επιλέξεις για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα .

 

4. Animal print νύχια

To animal print είναι μια τάση που κυριαρχεί τον τελευταίο καιρό παντού και γιατί όχι και στα νύχια; Είναι μια must τάση για τους επόμενους μήνες και πρέπει να το δοκιμάσεις. Νύχια ταρταρούγα σε καφέ αποχρώσεις, ασπρόμαυρα νύχια που θυμίζουν τρίχωμα αγελάδας, νύχια με snakeskin μοτίβο κι ό,τι άλλο φανταστείς θα είναι στη μόδα το καλοκαίρι του 2020!

 

5. Πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ με λεπτές άκρες

Το γαλλικό μανικιούρ είναι μια πολύ safe και κλασική επιλογή. Φέτος, όμως, θα την συναντήσεις λίγο παραλλαγμένη. Δηλαδή, το γαλλικο μανικιούρ με πολύ λεπτές και χρωματιστές άκρες. Πρόκειται για ένα διακριτικό μανικιούρ, κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις.Ταυτόχρονα, όμως, αποτελεί μια πολύ φρέσκια επιλογή και κάπως παιχνιδιάρικη, με τις λεπτομέρειες των χρωμάτων να βρίσκονται στα άκρα σου.