Αποτελεί την απόλυτη ιστορία αγάπης και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο, με τεράστια επιτυχία, με πρωταγωνιστές τους Ράϊαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΑνταμς.

Διάβασε το αυθεντικό story 

Ο Νόα Καλχούν έχει μόλις επιστρέψει στη γενέτειρά του, ύστερα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αποφασισμένος να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να αναπαλαιώσει μια παλιά αγροικία και να ξαναβρεί την εσωτερική του γαλήνη κοντά στη φύση. Όμως τον νου του κατακλύζει η σκέψη ενός πανέμορφου κοριτσιού που ερωτεύθηκε πριν από δεκατέσσερα χρόνια, ενός κοριτσιού που αιχμαλώτισε την καρδιά του όπως καμιά άλλη.

Όταν οι αναμνήσεις του παίρνουν σάρκα και οστά, όταν η Άλι εμφανίζεται αναπάντεχα μπροστά του, το πάθος που σιγόκαιγε μέσα τους παίρνει ξανά φωτιά. Υπάρχουν τόσα εμπόδια για να έχει η ιστορία τους ένα ευτυχισμένο τέλος, ωστόσο η μοναδική δύναμη που τους δίνει η αγάπη τους δεν τους επιτρέπει να εγκαταλείψουν το όνειρό τους.

Πώς το υποδέχτηκε ο Τύπος

"Δεν υπάρχει καλύτερη ιστορία αγάπης… Δεν θα μπορείτε να την αφήσετε από τα χέρια σας".

Glamour

"Θα διαβάσετε αυτή την ιστορία σε μια νύχτα, αλλά θα τη θυμάστε μια ζωή".

USA Today

Ποιος είναι ο συγγραφέας

Ο αμερικανός Nicholas Sparks είναι ένας από τους πιο αγαπημένους συγγραφείς ιστοριών αγάπης σε όλο τον κόσμο. Τα μυθιστορήματά του ξεπερνούν σε πωλήσεις τα 105.000.000 αντίτυπα, ενώ έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 50 γλώσσες και έχουν μεταφερθεί με τεράστια επιτυχία στον κινηματογράφο.

Σειρά: Ξένη λογοτεχνία

ΜετάφρασηΝάντη Σακκά

Χρόνος έκδοσης: Ιούνιος 2017

Τίτλος πρωτοτύπου: The notebook

Για να διαβάσεις περισσότερα www.nicholassparks.com και www.metaixmio.gr