Πρώτες μέρες με ήλιο... Αναζητάς ένα καλό βιβλίο να διαβάσεις ενώ απολαμβάνεις λίγες ώρες χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα. Υπάρχουν υπέροχες ιστορίες. Η παρακάτω, όμως, έχει αγωνία, πλοκή και εξαιρετική αφήγηση... Άκου λοιπόν!

Ένας αγώνας δρόμου και αγωνίας

Ο Νίκος Αυγερινός, το παιδί-θαύμα της Φυσικής, ζει ένα διάλειμμα πάθους όταν γνωρίζει τη Σοφία, μια μαχητική και σέξι δημοσιογράφο, στην πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα μετά από χρόνια. Έχει βρει μια χώρα, ξεζουμισμένη από τη διαφθορά και τις ψεύτικες υποσχέσεις, να παραδέρνει μόνη της στην ιστορία, έξω από την Ευρώπη.

Στην Αμερική, μία παγκόσμια συνωμοσία εξυφαίνεται με στόχο τον οριστικό έλεγχο της Γης. Αμερικανοί, Ρώσοι και Ισλαμιστές ρίχνονται στην αρένα με νέα όπλα, αποκυήματα νοσηρής τεχνολογίας. Επιστέγασμά τους το Angel, η πρώτη τεχνητή νοημοσύνη. Η σύγκρουση πλησιάζει την Ελλάδα. Ο στρατός επεμβαίνει μ’ ένα αιματηρό πραξικόπημα...

Σε μία στιγμή έμπνευσης, ο Νίκος ανακαλύπτει το ιερό γκράαλ της Φυσικής, τη Θεωρία των Πάντων. Αποκρυπτογραφεί δυνάμεις αποκαλυπτικές, ικανές ν’ αλλάξουν τον κόσμο. Μοιραία τραβάει την προσοχή μυστικών υπηρεσιών, βιομηχανικών κολοσσών και τρομοκρατών.

Ο Νίκος κι η Σοφία επιδίδονται σ’ έναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν. Και κρυμμένο... στο βάθος του χρόνου... παραμονεύει το απόλυτο κακό...

Ο μυστηριώδης συγγραφέας Γιώργος Ζορμπάς δημιούργησε ένα καθηλωτικό θρίλερ που απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας και των θεωριών συνωμοσίας, ικανό να σε παρασύρει με έντονες στιγμές δράσης και αγωνίας.

Τι θα έκανες αν ανακάλυπτες την απάντηση σε όλα τα μυστήρια του σύμπαντος;

Πόσο επικίνδυνη είναι η τεχνολογία σε λάθος χέρια;

Τι θα συμβεί όταν ένα αιχμάλωτο κορίτσι έρθει σε επαφή με ένα υπερόπλο;

http://www.thecodeofcreation.com