Οι «Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς» είναι 22 αφηγήσεις βασισμένες στο πάθος, τη λάβρα, τον έρωτα που μπορεί να βιώσει ένα ζευγάρι. Ιστορίες κατάλληλες για όλους όσους πιστεύουν στον έρωτα, αλλά και στη φωτιά του. Κάποιοι αγαπάνε, κάποιοι πονάνε, άλλοι δεν ξεχνούν κι άλλοι απλά προχωρούν. Υπάρχουν κι αυτοί που συγχωρούν, αλλά κι αυτοί πληγώνουν. Όλοι όμως χορεύουν τον ίδιο χορό, τον χορό της αγάπης, με τα καλά και τα κακά της. Πάνω από όλα, πάντα, βρίσκεται η αγάπη.

Το δεύτερο βιβλίο της συγγραφέας, «Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς» προσφέρει για μία ακόμη φορά βαθιά συναισθήματα, ένταση, συγκίνηση, απόγνωση και ελπίδα. Μέσα από τα διηγήματά της εξιστορεί τον έρωτα, τον έρωτα που χάθηκε, που είχε ανταπόκριση αλλά και τον έρωτα που κατέληξε κάπου..

«Σήμερα έστειλα 13 μπαλόνια στον ουρανό για να σε βρουν… 13 μπαλόνια για κάθε μέρα που είσαι μακριά μου. 13 μπαλόνια με την ελπίδα πως κάποιο θα σε προφτάσει. Τους είπα, αν δεν σε βρουν, να μην γυρίσουν πίσω, γιατί τότε θα ξέρω πως δεν θα είσαι πουθενά και θα πάψει ο κόσμος να έχει χρώματα..» Αυτή είναι μόνο η αρχή, ένα απόσπασμα από τη νέα συλλογή διηγημάτων της Σάρας-Κατερίνας Παπαδάκη.

Ένα βιβλίο που θα σε συνεπάρει…

Από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή!

https://www.pigi.gr/?product=istories-erwta-fwtias