Μερικές φορές νιώθεις λες κι οι άντρες δεν ενδιαφέρονται για μία γυναίκα, εκτός κι αν αυτή είναι φωτομοντέλο με υπέροχο σώμα και πανέμορφο πρόσωπο. Πραγματικά, σε πολλές περιπτώσεις κι οι άντρες κι οι γυναίκες εξίσου, επιλέγουν τους ερωτικούς συντρόφους τους με βάση την ομορφιά και όχι την προσωπικότητά τους. Έλα όμως που πίσω από την ομορφιά και την πρώτη καλή εντύπωση, κρύβεται μία γυναίκα που είναι ικανή να καταστρέψει ολοσχερώς το ενδιαφέρον ενός άντρα γίνοντας μη θελκτική, όσο όμορφη κι αν είναι.

Απόφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι να κάνεις τα παρακάτω πράγματα, αν δεν θέλεις να «σκοτώσεις» το ενδιαφέρον ενός άντρα από την πρώτη στιγμή:

1. Μη γίνεσαι σκύλα

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να είσαι μία δυναμική κι ανεξάρτητη γυναίκα και στο να είσαι διαρκώς κακιά, αγενής και προσβλητική, δεν πάει να είσαι κι η Irina Shayk. Το πιο πιθανό είναι να σε παρατήσει.

bitch

2. Μη δείχνεις απελπισμένη

Το να κάνεις σαν απελπισμένη, δεν είναι σε καμία περίπτωση χαριτωμένο, άσε που σε κάνει να φαίνεσαι απίστευτα ανασφαλής. Το να του στείλεις μήνυμα 5 φορές συνεχόμενα, επειδή δεν σου απάντησε με την πρώτη, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τον απομακρύνεις από δίπλα σου. Χαλάρωσε κι άσε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως πρέπει.

desperate

3. Μην επιζητάς συνέχεια την προσοχή του

Πάρε ένα λεπτό και κάτσε σκέψου την πραγματική διαφορά ανάμεσα στο «θέλω» και στο «χρειάζομαι». Αν τον θέλεις, πρέπει να του το δείξεις, χωρίς υστερίες και κατινιές φυσικά. Από την άλλη, το να τον χρειάζεσαι μπορεί να είναι ένα πολύ καλό κίνητρο, αλλά η υπερβολική εξάρτηση από εκείνον, θα τον ωθήσει μακριά σου.

needy

4. Μην το παίζεις δύσκολη

Είναι αλήθεια ότι στους άντρες αρέσει πολύ το μυστήριο και το κυνηγητό, ειδικά στα πρώτα ραντεβού, γιατί έχουν την ανάγκη να νιώσουν ότι κατάφεραν κάτι δύσκολο με το να σε κατακτήσουν. Όταν όμως το παιχνίδι και το κυνηγητό δεν σταματά ποτέ, τότε η φάση είναι απλά εξουθενωτική. Αν το παρατραβήξεις, θα προσπαθήσει να βρει μία κοπέλα που να του κάνει την ζωή πιο εύκολη και δεν θα λογαριάσει σε καμία περίπτωση το πόσο όμορφη είσαι.

difficult

5. Μην προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι

Μερικές φορές για να τον κάνεις να σε θαυμάσει ή να ανέβεις στα μάτια του, κάνεις πράγματα που δεν είναι του χαρακτήρα σου και δεν σου ταιριάζουν. Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις αυτό. Μπορεί προσωρινά να σε βοηθήσει, αλλά όταν σε γνωρίσει καλύτερα και δει ότι δεν είναι του χαρακτήρα σου τα πράγματα που έκανες, τότε θα απογοητευτεί. Απλά να είσαι ο εαυτός σου και αν δεν του αρέσει, τότε πολύ απλά δεν αξίζει τον χρόνο σου.

cool-person

6. Μη ζηλεύεις υπερβολικά

Η ζήλεια είναι ένα από τα συναισθήματα που δεν μπορείς εύκολα να ελέγξεις. Εισβάλλει μέσα σου και σε μεταμορφώνει σε ένα εντελώς διαφορετικό άτομο. Λίγη δόση ζήλειας για αυτό που σου αρέσει  είναι απόλυτα φυσιολογική, όμως η παράνοια δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τον εμπιστεύεσαι. Όλα τα άλλα περιττεύουν!

jealous

7. Μην προσπαθείς να τον ελέγχεις

Αυτό τις περισσότερες φορές, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ζήλεια. Το να του δίνεις εντολές για το τί μπορεί και τί δεν μπορεί να κάνει, με το ποιους να βγαίνει και που να πηγαίνει, είναι απλά αξιολύπητο. Είναι δεδομένο ότι θα τον κάνεις να χάσει το ενδιαφέρον του. Αν τον σέβεσαι, τότε φέρσου όπως πρέπει.

controlling

8. Μην είσαι αναποφάσιστη

Η αναποφασιστικότητα είναι ικανή για να τρελάνει τους ανθρώπους. Μην αλλάζεις άποψη για το οτιδήποτε αμέτρητες φορές. Η αναποφασιστικότητα στην σχέση, στα αισθήματα ή και στην ίδια σου τη ζωή, είναι ικανή να σε ρίξει τα μάτια του και να σε καταστήσει απροετοίμαστη για μία ώριμη και ολοκληρωμένη σχέση.

indesicive

Πηγή: neopolis.gr