Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν και - όσον αφορά ειδικά στην περίπτωση των νυχιών - βλέπουμε ότι επαναλαμβάνονται αρκετά συχνά. Πολύ καλά το κατάλαβες, το μανικιούρ που ήρθε ξανά στη μόδα το τελευταίο διάστημα δεν είναι άλλο από τα μεταλλικά νύχια, αλλά όχι ΟΛΑ τα μεταλλικά, μόνο αυτά που μοιάζουν με καθρέφτες. Ω ναι, αυτά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως άλλους καθρέφτες για να δεις ξεκάθαρα το πρόσωπο σου, να διορθώσεις τη βλεφαρίδα, να βάλεις κραγιόν, να περάσεις άλλη μια φορά το eyeliner. Ντάξει, μια μικρή υπερβολή ήταν αυτό το τελευταίο.

Το συγκεκριμένο trend μπορεί να έκανε ένα πολύ δυνατό comeback από το καλοκαίρι κιόλας, αλλά απ' ότι φαίνεται τώρα βρίσκεται στο αποκορύφωμα του μιας και είμαστε ένα μήνα (και κάτι λίγα) πριν από τα Χριστούγεννα - την περίοδο που οτιδήποτε ασημένιο και χρυσό είναι πιο must από ποτέ.

Για καλύτερα αποτελέσματα σου έχω ένα φα-ντα-στικ-κό tip: Καλό θα ήταν να απλώσεις με το πινελάκι της σκιάς λίγη πούδρα πάνω από το βερνίκι και πριν εφαρμόσεις το topcoat ώστε να πετύχεις ένα πιο ματ αποτέλεσμα. Κάτι που μπορείς να εφαρμόσεις ΚΑΙ στο ημιμόνιμο μανικιούρ. (ηρέμησε, σου έχω και το αντίστοιχο tutorial λίγο παρακάτω)

Sky-Blue Mirror Nails

 

A photo posted by Matylda Kozakiewicz (@segritta) on

 

Holographic Mirror Nails

 

A video posted by marycupkate83 (@marycupkate83) on

 

Classic Chrome Mirror Nails

 

A video posted by Alicia Torello (@aliciatnails) on

 

Gold Mirror Nails

Νααα και το tutuorial που σου υποσχέθκα

:

 

xx