Και κάπως έτσι εισακούστηκαν οι προσευχές μας. Κάθε νέα τάση στα μαλλιά είναι καλύτερη από κάθε προηγούμενη, πιο βολική και πιο φυσική. Η καινούρια τάση στα μαλλιά μας αυτή τη φορά, που ακούει στο όνομα Tiger Eye, είναι ένα πολύ θερμό καφέ που περιλαμβάνει αρκετές μελί (ή καραμελένιες, όπως θέλεις πες το) ανταύγειες.

Πρώτα απ' όλα, ας αναλύσουμε όμως την ονομασία του. Το tiger eye δεν έχει να κάνει με την τίγρη, αλλά πήρε το όνομα του από την αντίστοιχη πέτρα που έχει μια απόχρωση ανάμεσα σε χρυσό και καφέ. Η συγκεκριμένη πέτρα προσέφερε προστασία και σιγουριά στο άτομο που τη φορούσε - κάτι τέτοιο σκοπεύει να σου προσφέρει και το αντίστοιχο χρώμα μ΄αυτή τη λογική. Κατά την εφαρμογή, θα δεις ότι τα μαλλιά σου γεμίζουν από μια ποικιλία αποχρώσεων του καφέ, γεγονός που το κάνει ακόμη πιο ιδανικό για τις καστανομάλλες (γκουχ γκουχ, ευτυχώς είμαι μια απ' αυτές). Ένα καλό στοιχείο του συγκεκριμένου trend είναι ότι δε χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση κι ανανέωση γιατί δείχνει σαν να προκύπτει φυσικά - πολύ μας βολεύει αυτό, πάρα πολύ.

Πως να το ζητήσεις; Αν δεν είναι ακόμη γνωστό μ' αυτή την ονομασία στο κομμωτήριο της γειτονιάς σου, μη σκας. Εναλλακτικά, προτείνω να ζητήσεις ανταύγειες σε αποχρώσεις καραμέλας συνδυασμένες με σκούρο σοκολατί χρώμα για τη βάση σου.

Καλή επιτυχία στα νέα σου μαλλιά, λοιπόν!

xx