Οι Burger Project πρωτοεμφανίστηκαν το 2007 και αποτέλεσαν τους "εισηγητές" ενός πρωτότυπου μουσικού είδους. Alternative rock, punk, garage, jazz, swing και στοιχεία pop μπαίνουν στο μπλέντερ και μας κάνουν τους Burger Project. Η σάτιρα είναι εμφανής μέσα από τις περσόνες που έχουν δημιουργήσει καθώς στον πρώτο τους δίσκο που κυκλοφόρησε το 2009 παρουσιάστηκαν ενδεδυμένοι την αμφίεση 4 φιγούρων της ελληνικής κοινωνίας: ο παπάς, ο πολιτικός, ο εθνικιστής και μια πιο μεταμοντέρνα, ο σαδομαζοχιστής.

Αποτελούν μία από τις κορυφαίες underground live μπάντες, καθώς η ζωντάνια και η ενέργεια στις συναυλίες τους βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και έχουν τον τρόπο να ξεσηκώνουν πάντα τους θεατές.

Με το Take My Breath Away σε πιο funky εκτέλεση συστήθηκαν επί της ουσίας στο ευρύ κοινό και άνοιξαν το δρόμο για πιο εναλλακτικά συγκροτήματα.

H εξέλιξη της επιτυχημένης παιδικής μουσικοθεατρικής παράστασης στέλνει τους Burger Project σε «Περιοδεία στο γαλαξία»! Υπό την καθοδήγηση του Δόκτωρ Κορνηλίου, οι τέσσερις μουσικοί ψάχνουν να βρουν τη super παρτιτούρα που είναι κρυμμένη σε κάποιον από τους πλανήτες! Μέσα από το ταξίδι τους θα μυήσουν μικρούς και μεγάλους στη μαγεία του ρυθμού, της μελωδίας και του αυτοσχεδιασμού! Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής,θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την πρόσφατη ομώνυμη δισκογραφική δουλειά τους αλλά και ολοκαίνουργια μουσικά κομμάτια. Το τραγούδι και τα διαδραστικά παιχνίδια δε θα λείψουν, γι΄ αυτό οι οπαδοί των Burger καθαρίζουν τις φωνές τους και ετοιμάζουν τα δυνατότερα παλαμάκια! Θα γίνει χαμός!

Στο «Μαμά, θα κάνω μπάντα 3»  η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που θα φέρουν τους μικρούς μας φίλους κοντά στη μουσική και θα διεγείρουν τη φαντασία τους. 

Hμερομηνίες:

Κυριακή          2,9,16,23,30/11  ώρα 12:00

Κυριακή          7,14,21,28/12     ώρα 12:00

Κυριακή          4,11,18,25/1       ώρα 12:00

Κυριακή          1,8,15,22/2         ώρα 12:00

 

Διάρκεια: 75 λεπτά

Ηλικία: από 3 έως 103!

Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής: τηλ. 212 254 0000

«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος