Να φας τον κουραμπιέ αλλά μην ξεχνάς να έχεις το μυαλό σου και το να πιάσεις δουλειά! Γι’αυτό, την ώρα που θα είσαι στο γιορτινό τραπέζι, απλά διάβασε Yolo για να δεις εάν σε ενδιαφέρει κάποια θέση πρακτικής άσκησης!

Πάμε να δούμε εταιρείες από όλη την Ελλάδα που ζητούν φοιτητές για πρακτική άσκηση:

-Ζητούνται δημοσιογράφοι από την αθλητική ιστοσελίδα «Sport on Air» για πρακτική άσκηση στην Αθήνα. Σπουδαστές / Μαθητές για Πρακτική Άσκηση. 

-Ζητούνται από τον Όμιλο ξενοδοχείων Ledra Hotels and Villas στην Κρήτη, σπουδαστές και Σπουδάστριες Τριτοβάθμιας ή / και Μαθητές και Μαθήτριες Μεσοδευτεροβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης σχολών του Εσωτερικού ή/και του Εξωτερικού για να εκπληρώσουν την πρακτική τους άσκηση. Απαραίτητη προϋπόθεση η άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισυνάψουν το βιογραφικό τους σημείωμα σε μορφή Europass με μία πρόσφατη φωτογραφία.

-H iprovidenow, είναι μία από τις νέες, ταχεία αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο του Business Development (International Trade Networking, Branding & ecommerce services), με έδρα το Λονδίνο. H iprovidenow στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας δίνει τη δυνατότητα εκπόνησης πρακτικής άσκησης. Οι θέσεις για τις οποίες μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την πρακτική σας είναι:
- Adwords Analytics Specialist
- Architectural Eng – Int. Designer
- Back-end Developer
- Business Analyst
- Front-end developer
- Graphic Designer
- Legal Advisor
- Maritime Studies
- Marketing
- Mobile Developer
- UI UX designer

- Web Designer.
Οι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στα Χανιά, στην Αθήνα καθώς επίσης και εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου. Η επιδότηση των θέσεων θα γίνει είτε μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης των ΑΕΙ είτε απευθείας από την επιχείρηση. Πληροφορίες στο www.iprovidenow.com/el.

AMD Telecom, Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών και Digital Marketing με παγκόσμια δραστηριοποίηση,  αναζητά στα πλαίσια της συνεχούς διεύρυνσης και ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, για το τμήμα Προμηθειών άτομα για εκπόνηση πρακτικής άσκησης στην πληροφορική, το μάρκετινγκ και τη διοίκηση με έδρα την Λητή Θεσσαλονίκης.
Οι τελειόφοιτοι/ες θα συμμετέχουν σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών του τμήματος και θα κληθούν να εκπονήσουν ποιοτικές και ποσοτικές τεχνικές έρευνας αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο για την εξεύρεση κατάλληλων συνεργατών και για την συλλογή και ερμηνεία συγκεκριμένων δεδομένων και την παρουσίαση τεκμηριωμένων προτάσεων.
Ο/Η Ιδανικός/ή Υποψήφιος/α πρέπει να διαθέτει τα εξής προσόντα:
Να είναι τελειόφοιτοι /ες  Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ/ΙΕΚ), Τμημάτων Πληροφορικής/ Marketing/ Διοίκησης
Να πληρούν τις προϋποθέσεις εκπόνησης πρακτικής άσκησης από τον φορέα εκπαίδευσης (με την προσκόμιση των απαραίτητων εγγράφων πρακτικής)
Άριστο χειρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών MS Office
Άριστη γνώση Αγγλικής Γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο
Επιθυμητή η γνώση δεύτερης γλώσσας
Προσφέρονται
Μισθός πρακτικής άσκησης
Ευκαιρίες μονιμοποίησης και προοπτικές σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο περιβάλλον
Σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας.