Εμένα η κοτσίδα στον άντρα ποτέ δε μου άρεσε. Όταν είδα όμως τις παρακάτω φωτογραφίες, άλλαξα γνώμη. Από τo δημοτικό, είχα προτίμηση στα αγοράκια με καρφάκια - μικρή ήμουν, δεν ήξερα. Αργότερα, και πάλι είχα την ίδια προτίμηση. Όλα αυτά μέχρι χθες που ανακάλυψα μερικές φωτογραφίες που θέλω να μοιραστώ μαζί σου. Άντρες celebrities, με κοτσίδα, ξανθό μαλλί ή σκούρο δεν έχει σημασία, ήρθαν για να γκρεμίσουν όλες τις κοσμοθεωρίες μου και να ταρακουνήσουν τα γούστα μου.

Εμπρος, ας τα απολαύσουμε τα παιδιά!

1. Jared Leto. Όχι ότι έχει μπλε μάτια και γένια, όχι ότι είναι ένα σκέτο λουκουμάκι, η κοτσίδα θα κάνει τη διαφορά; Στοίχημα ότι και με μισή τρίχα στο κεφάλι του είναι ακριβώς το ίδιο ωραίος!

2. Jake Gyllenhaal. Μπορεί να έχουμε μια μικρή ζαβολιά εδώ και να μην είναι κανονική κοτσίδα, μιας και δεν πιάνει όλο το μαλλί, αλλά εκεί θα κολλήσουμε; Τρίχες! Καταλήγω στο εξής συμπέρασμα λοιπόν: όσο στυλ μπορεί να δώσει η κοτσίδα στον άντρα, ούτε τα γένια, ούτε το μούσι, ούτε τίποτα άλλο δεν μπορεί.

3. Bradley Cooper. Εσένα σ' αγαπώ και σ' αγαπώ πολύ. Και κόκκινες τούφες να βάλεις, εμένα θα μ' αρέσεις. Θες μήπως πράσινες; Μπλε; Φούξια; Ας περάσουμε στον επόμενο γιατί ο Bradley πολύ με ταράζει.

4. David Beckham. Χμμμ, νομίζω ότι του πάει, τι λες κι εσύ; Επίσης, νομίζω ότι σαν να παραγυαλίζει το μαλλί του. Οπότε, σκέφτομαι ότι θα υπάρχουν δυο πιθανά αενάρια: είτε η Victoria δεν τον αφήνει να φύγει από το σπίτι αν δεν του φορτώσει ένα τόνο από προϊόντα περιποίησης μαλλιών, είτε ξέχασε να λουστεί ο γλυκούλης εδώ και μερικές μέρες. 

5. Chris Hemsworth. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλο χτένισμα που να του πηγαίνει καλύτερα. Λες και η κοτσίδα στον άντρα δημιουργήθηκε γι' αυτόν ας πούμε. Μπράβο Chris μου!

6. Kit Harington. Αχ αχ αχ! Αυτά τα λάθη γίνονται και αρχίζω και το ξανασκέφτομαι  αυτό για την κοτσίδα. Αν δε βγήκε μόλις από το μπάνιο ή αν δε βγήκε μόλις από τη θάλασσα/πισίνα, τότε δεν ξέρω γιατί το μαλλί του δείχνει κάπως νωπό. Αν πιστέψατε αγόρια ότι η κοτσίδα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να αποφύγετε το λούσιμο, τότε να την κουρέψετε άμεσα.

7. Brad Pitt. Αλήθεια, το πιστεύεις ότι αυτός ο άντρας είναι 51 χρόνων; Αλήθεια, το πιστεύεις ότι φοράει χρυσή αλυσίδα στο λαιμό; Seriously? Για να πάω να ξεκρεμάσω όλες του τις αφίσες από το δωμάτιο μου αμέσως! Όχι Brad μου, μπορεί να σου τρέχουν τα χρυσάφια από την τσέπη, αλλά μην τα φοράς στο λαιμό σου βρε αγόρι μου.

8. Gavin Rossdale. Τώρα αν σου πω ότι μου αρέσουν οι ανταύγειες του, ψέμματα θα πω. Καλά, ο άνθρωπος φαίνεται ότι έχει ιδρώσει, ντάξει λογικό, που να ήταν και Αύγουστο μήνα στην Αθήνα. Όπως και να χει, λιγότερο μ' ενοχλεί η κοτσίδα από το χρώμα. Κομμωτήριο αμέσως!

The Top 12 Celebrity Man Buns

9. Harry Styles. Ωραίος, ωραίος, ωραίος. Και μόλις 21 ετών! Δηλαδή μικρότερος κι από μένα, δηλαδή σκέτο λουκουμάκι, δηλαδή θα μπορούσα να είμαι η μεγάλη του αδερφή. Για στάσου, αλυσίδα φοράει κι αυτός, έτσι;

10. Orlando Bloom. Καμία παρατήρηση δεν έχω να κάνω εδώ, κουκλί είσαι κι εσύ Orlando. Όταν οι συμμαθήτριες μου την είχαν πατήσει μαζί σου, εμένα δε μου πολυάρεσες να σου πω την αλήθεια, αλλά τώρα που σε ξαναβλέπω αλλάζω γνώμη.

11. Leonardo Dicaprio. Ένα κούρεμα ή ένα καλό ξύρισμα το θέλει, σαν να μαζεύτηκε αρκετή τρίχα θαρρώ. Και γένια, και κοτσίδα, και ανταύγεια, κάτσε ρε Leonardo, άσε και τίποτα για κανέναν άλλο.